Втомилися від банальних відбивних чи курячих стейків? Ведучий програми «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін поділився простим рецептом соковитого фаршированого курячого філе.
ФАРШИРОВАНЕ КУРЯЧЕ ФІЛЕ – ІНГРЕДІЄНТИ
Філе 4шт
Сир 50г
Маслини 10шт
Вершкове масло 30г
В'ялені помідори 6шт
Оливкова олія 1 ст.л.
Зелень та спеції за смаком
ГОТУЙТЕ ТАКОЖ: Соковите куряче філе у сирному соусі.
ЯК ГОТУВАТИ ФАРШ ДЛЯ КУРЯЧОГО ФІЛЕ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати олію без канцерогенів.
ЯК ГОТУВАТИ КУРЯЧЕ ФІЛЕ
Свіже куряче філе можна зберігати у холодильнику не довше 2-х діб. – переконує Руслан Сенічкін.
Щоб зберегти соковитість курячого філе, перед запіканням піджарте м'ясо на пательні з обох боків до рум'яної скоринки. – підказує Сенічкін.
Готуйте ніжне та соковите куряче філе за рецептом Руслана Сенічкіна і живіть смачно разом з 1+1!
Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін готував швидкі рулетики з куркою.