Рецепт Руслана Сеничкина: Куриное филе с зеленью и курицей
Народный шеф-повар Руслан Сеничкин рассказал, как приготовить куриное филе с сыром и зеленью.
Втомилися від банальних відбивних чи курячих стейків? Ведучий програми «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін поділився простим рецептом соковитого фаршированого курячого філе.
Рецепт італійського омлету з грибами від Руслана СенічкінаФАРШИРОВАНЕ КУРЯЧЕ ФІЛЕ – ІНГРЕДІЄНТИ
Філе 4шт
Сир 50г
Маслини 10шт
Вершкове масло 30г
В'ялені помідори 6шт
Оливкова олія 1 ст.л.
Зелень та спеції за смаком
ГОТУЙТЕ ТАКОЖ: Соковите куряче філе у сирному соусі.
ЯК ГОТУВАТИ ФАРШ ДЛЯ КУРЯЧОГО ФІЛЕ
- Наріжте зелень(кріп, петрушку, зелену цибулю).
- До зелені додайте якомога дрібніше нарізані маслини, в'ялені помідори і сир фета.
- До фаршу налийте трохи рослинної олії (оливкової або соняшникової).
- Доведіть фарш до однорідної консистенції.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати олію без канцерогенів.
ЯК ГОТУВАТИ КУРЯЧЕ ФІЛЕ
Свіже куряче філе можна зберігати у холодильнику не довше 2-х діб. – переконує Руслан Сенічкін.
- Приправте філе спеціями на свій смак.
- Зробіть надрізи у грудинці так, щоб утворилися невеличкі «кишеньки».
- У «кишеньку» покладіть начинку. Зафіксуйте надрізи зубочисткою так, щоб начинка не витікла протягом готування.
- Покладіть філе на пергамент дека, загорніть фольгою і поставте випікатися на 20хв. у розігріту до 175 градусів духовку.
Щоб зберегти соковитість курячого філе, перед запіканням піджарте м'ясо на пательні з обох боків до рум'яної скоринки. – підказує Сенічкін.
Готуйте ніжне та соковите куряче філе за рецептом Руслана Сенічкіна і живіть смачно разом з 1+1!
Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін готував швидкі рулетики з куркою.