Рецепт Руслана Сеничкина: Куриное филе с зеленью и курицей

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Народный шеф-повар Руслан Сеничкин рассказал, как приготовить куриное филе с сыром и зеленью.

Поделиться:

Втомилися від банальних відбивних чи курячих стейків? Ведучий програми «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін поділився простим рецептом соковитого фаршированого курячого філе.

Рецепт італійського омлету з грибами від Руслана СенічкінаФАРШИРОВАНЕ КУРЯЧЕ ФІЛЕ – ІНГРЕДІЄНТИ

Філе 4шт

Сир 50г

Маслини 10шт

Вершкове масло 30г

В'ялені помідори 6шт

Оливкова олія 1 ст.л.

Зелень та спеції за смаком

ГОТУЙТЕ ТАКОЖ: Соковите куряче філе у сирному соусі.

ЯК ГОТУВАТИ ФАРШ ДЛЯ КУРЯЧОГО ФІЛЕ

  1. Наріжте зелень(кріп, петрушку, зелену цибулю).
  2. До зелені додайте якомога дрібніше нарізані маслини, в'ялені помідори і сир фета.
  3. До фаршу налийте трохи рослинної олії (оливкової або соняшникової).
  4. Доведіть фарш до однорідної консистенції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати олію без канцерогенів.

ЯК ГОТУВАТИ КУРЯЧЕ ФІЛЕ

Свіже куряче філе можна зберігати у холодильнику не довше 2-х діб. – переконує Руслан Сенічкін.

  1. Приправте філе спеціями на свій смак.
  2. Зробіть надрізи у грудинці так, щоб утворилися невеличкі «кишеньки».
  3. У «кишеньку» покладіть начинку. Зафіксуйте надрізи зубочисткою так, щоб начинка не витікла протягом готування.
  4. Покладіть філе на пергамент дека, загорніть фольгою і поставте випікатися на 20хв. у розігріту до 175 градусів духовку.

Щоб зберегти соковитість курячого філе, перед запіканням піджарте м'ясо на пательні з обох боків до рум'яної скоринки. – підказує Сенічкін.

Готуйте ніжне та соковите куряче філе за рецептом Руслана Сенічкіна і живіть смачно разом з 1+1!

Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін готував швидкі рулетики з куркою. 

Новости по теме