Рецепти Руслана Сенічкіна: Болгарський таратор на кефірі

Шеф-кухар програми Сніданок з 1+1 запропонував рецепт тонізуючого холодного супу.

У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін продовжив серію рецептів прихолодних літніх супів. Цього разу шеф-кухар поділився рецептом приготування болгарського національного холодного супу таратор.

Холодний суп розповсюджений в Македонії, Албанії, Туреччині, однак скрізь залишається незмінною його основа - кефір.

Інгредієнти:

1 л кефіру

0,5 л води

2 огірка

100 г волоських горіхів

2 ст. л. оливкової олії

2 зубки часнику

зелень та спеції за смаком

Спосіб приготування

  1. Дрібно наріжте огірки, додайте подрібнені волоські горіхи, кріп та натертий часник

  2. Залийте нежирним кефіром та додайте оливкову олію.

  3. Додайте води, перемішайте.

Такий холодний суп втамує голод і спрагу. Більш того, він дієтичний, тому ви можете насолоджуватися таратором у необмежених кількостях. Смачного!

Больше новостей