10 найкращих виступів випускників Голосу країни на паркеті Танців з зірками

Їх голоси зробили танцювальні номери ще чарівнішими

Протягом десяти ефірів оновленого шоу Танці з зірками учасники Голосу країни супроводжували своїм вокалом усі танцювальні номери. Ліричні і чуттєві, милозвучні та ніжні - їх голоси дарували бурю емоцій та стали музичною окрасою проекту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв заворожив публіку кримсько-татарським танцем під хіт Джамали

Еліна Іващенко

Переможниця Голосу. Діти-3 заспівала пісню Джамали «1944». Її проникливий спів заворожив публіку. 

Loading...

Laud - нова яскрава зірка української сцени.

Оригінальним голосом цього вокаліста захоплюються усі. У сьомому ефірі танцювального шоу Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко виконали танго під пісню Beyonce «Running» у  бездоганному виконанні Влада Каращука. 

Loading...

Крім того, у фіналі шоу Влад виконав свою пісню під назвою «У цю ніч». 

Loading...

Інгрет

Ця співачка зачаровує силою свого вокалу. У п’ятому ефірі Танців з зірками Інгрет виконала пісню Mecano «Hijo de la Luna» для віденського вальсу Дмитра Комарова та Олександри Кучеренко.

Loading...

Марта Адамчук

Майже кожен ефір шоу супроводжувався її чарівним голосом. У фіналі Марта заспівала ліричну пісню Тіни Кароль «Закрили твої очі», доповнивши виступ Наді та Жені. 

Loading...

Віра Кекелія 

Фіналістка Голосу країни виконала пісню гурту ВВ «Любов» у восьмому ефірі Танців з зірками. Віра доповнила своїм неймовірним вокалом виступ подружжя Бабкіних. 

Loading...

Роман Дуда

Його неповторний голос звучав у виступах Сергія та Сніжани Бабкіних. Крім того, співак виконував пісню Сергія Бабкіна «Пробач» у дуеті з Вірою Кекелією. 

Андрій Лучанко. Суперфіналіст п'ятого сезону Голосу країни Андрій Лучанко супроводжував виступ Ахтема та Олени у їх танці ф’южн.

Loading...

Іванна Червінська. Учасниця Голосу країни-6 виконала пісню «Вербовая дощечка» під час виконання фокстроту Ахтема та Олени. 

Loading...

Антоніо Гомез прикрасив своїм вокалом виступ Наталії Могилевської та Ігоря Кузьменка у сьомому ефірі Танців з зірками. Співак виконав хіт Luis Fonsi «Despacito» і змусив усіх веселитися і танцювати. 

Loading...

Павло Палійчук супроводжував перший ефір Танців з зірками своїм чарівним голосом. Свого часу Павло зачарував глядачів виконанням пісні «Соколята» у Голосі країни-6. Павло заспівав пісню «Я і Сара» для бродвею Юрія та Ілони. 

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не стримати сліз: Кому Дорофєєва і Кот присвятили свій найщиріший номер

 
 

Больше новостей