10 найкращих виступів випускників Голосу країни на паркеті Танців з зірками

Танці з зірками
10 виступів учасників Голосу країни на паркеті шоу Танці з зірками
1plus1.ua

Їх голоси зробили танцювальні номери ще чарівнішими

Поділитися:

Протягом десяти ефірів оновленого шоу Танці з зіркамиНайяскравіші образи суперфіналу Танців з зірками учасники Голосу країни супроводжували своїм вокалом усі танцювальні номери. Ліричні і чуттєві, милозвучні та ніжні - їх голоси дарували бурю емоцій та стали музичною окрасою проекту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв заворожив публіку кримсько-татарським танцем під хіт Джамали

Еліна Іващенко

Переможниця Голосу. Діти-3 заспівала пісню Джамали «1944». Її проникливий спів заворожив публіку. 

Laud - нова яскрава зірка української сцени.

Оригінальним голосом цього вокаліста захоплюються усі. У сьомому ефірі танцювального шоу Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко виконали танго під пісню Beyonce «Running» у  бездоганному виконанні Влада Каращука. 

Крім того, у фіналі шоу Влад виконав свою пісню під назвою «У цю ніч». 

Інгрет

Ця співачка зачаровує силою свого вокалу. У п’ятому ефірі Танців з зіркамиСергій Бабкін представив ліричну пісню, яку присвятив дружині Інгрет виконала пісню Mecano «Hijo de la Luna» для віденського вальсу Дмитра Комарова та Олександри Кучеренко.

Марта Адамчук

Майже кожен ефір шоу супроводжувався її чарівним голосом. У фіналі Марта заспівала ліричну пісню Тіни Кароль «Закрили твої очі», доповнивши виступ Наді та Жені. 

Віра Кекелія 

Фіналістка Голосу країни виконала пісню гурту ВВ «Любов» у восьмому ефірі Танців з зіркамиМогилевська про перемогу: «Я прийшла у Танці з зірками, щоб довести – усе неможливе можливо». Віра доповнила своїм неймовірним вокалом виступ подружжя Бабкіних. 

Роман Дуда

Його неповторний голос звучав у виступах Сергія та Сніжани Бабкіних. Крім того, співак виконував пісню Сергія Бабкіна «Пробач» у дуеті з Вірою Кекелією. 

Андрій Лучанко. Суперфіналіст п'ятого сезону Голосу країни Андрій Лучанко супроводжував виступ Ахтема та Олени у їх танці ф’южн.

Іванна Червінська. Учасниця Голосу країни-6 виконала пісню «Вербовая дощечка» під час виконання фокстроту Ахтема та Олени. 

Антоніо Гомез прикрасив своїм вокалом виступ Наталії Могилевської та Ігоря Кузьменка у сьомому ефірі Танців з зіркамиВедучі Сніданку з 1+1 подали заявку на участь у Танцях з зірками (відео). Співак виконав хіт Luis Fonsi «Despacito» і змусив усіх веселитися і танцювати. 

Павло Палійчук супроводжував перший ефір Танців з зірками своїм чарівним голосом. Свого часу Павло зачарував глядачів виконанням пісні «Соколята» у Голосі країни-6. Павло заспівав пісню «Я і Сара» для бродвею Юрія та Ілони. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не стримати сліз: Кому Дорофєєва і Кот присвятили свій найщиріший номер

 
 

Новини по темі