Не стримати сліз: Кому Дорофєєва і Кот присвятили свій найщиріший номер

Танці з зірками

Найприскіпливіша суддя шоу Танці з зірками Катерина Кухар розчулилась до сліз

Поделиться:

Вирішальний танець Наді та Жені розчулив та викликав сльози навіть у найсуворішої судді Танців з зіркамиТанці з зірками стали найкращою програмою осіннього сезону на українському ТБ Катерини Кухар. Їх модерн - це історія про те, як вберегти один одного, коли надії майже не залишилося. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дантес несподіванно звернувся до прихильників Дорофєєвої

Танцювальний номер під чуттєву пісню Тіни Кароль «Закрили твої очі» змусив задуматися про сенс свого життя і мотивував рухатися далі, незважаючи на перешкоди. Танцівники достукалися до сердець усіх глядачів і довели, що кожна хвилина життя, подарована нам небом, повинна бути наповненою яскравими моментами та незабутніми враженнями.  

Надія відкрила таємницю і зізналася, кому був присвячений їх фінальний танець:

Цей танець близький і мені, і Жені. Я присвячую його своєму батькові, а Женя - брату.  

Після виступу танцівників судді дали свої останні коментарі. Катерина Кухар зізналася, що вона приємно здивована ніжним модерном. Балерина розчулилась до сліз і зауважила, що повністю зрозуміла переживання учасників. 

Я розумію і знаю вашу історію. Це вічна боротьба за життя та за кохання. На вашу пару можна дивитися безкінечно, - додала Катерина

Влад Яма зізнався, що танець подарував йому змішані відчуття - і радість, і сум. Владу шкода, що проект добіг кінця, однак радісно, що на паркеті склалася така чудова пара, як Надя та Женя. А Монатік зауважив, що дивитися на танець Наді та Жені - це розкіш:

Наталія - приклад для усіх українських жінок, Ахтем - для чоловіків, а ти, Надіє, - для нового покоління, - зауважив Монатік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поза паркетом Танців з зірками: Як створювалися найвидовищні номери

 

Новости по теме