Не стримуючи сліз: Катерина Кухар розповіла про особисту ціну слави

Суддя «Танців з зірками» поділилася відвертою історією про ціну слави.

Глядачі шоу «Танці з зірками» знають Катерину Кухар як дуже вимогливу суддю. До прикладу, на першому прямому ефірі шоу Оля Полякова та Степан Місюрка отримали від балерини двійку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова «подякувала» Катерині Кухар за двійку

А втім, двійки за танцювальні па Катерина ставила навіть своєму чоловікові та партнеру Олександру Стоянову.

 

У день, коли Катерина Кухар уже була солісткою Національної опери України, до зали після балетного училища зайшов ще юний Саша Стоянов. Талановитого хлопця і відому балерину поставили в пару.

Вони мали виконувати головну партію в спектаклі «Лускунчик». Після кожної репетиції Катя ставила Саші оцінку – і це завжди була двійка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Член журі «Танців з зірками» Катерина Кухар станцювала у Мексиці на висоті 2700 метрів

Я достатньо часто грюкав дверима. Думав, більше не повернуся. Але, тим не менш... – згадав прем'єр Національної опери України Олександр Стоянов.

Після таких сцен Катерина, повертаючись до гримерки, завжди бачила на своєму столику вишукане тістечко. Олександра знали в усіх кондитерських навколо. А Катерина зізналася, що спокушалася на смачненьке попри режим. Так, поступово, між ними зароджувалося кохання.

 

Відомий британський критик Меггі Фоер назвав їх найгарнішою балетною парою Європи. Їх переманювали перейти в Большой театр, але вони лишилися вдома. Заздрісники різали Катерині стрічки на пуантах просто перед виступом. Але вона завжди мала запасні. І тепер цій парі складно згадати куточок світу, де б вони не виступали.

Та світове визнання не позбавило Катерину спогадів, які ятрять душу. Балерина втратила свою першу дитину – це була дівчинка. Тоді й настав період депресії. Але саме танці витягнули її із прірви. Катерині дали доленосну роль Джульєтти.

Для мене це така доленосна партія і дуже глибока... До цієї вистави я приступаю з трепетом... Мені є про що розповісти, – зізналася Кухар.

Після непростих випробувань долі балерина наважилась народити сина Тимура. Хлопчику вісім років і він тяжіє до футболу. Також у Катерини та її чоловіка Олександра є дворічна донька Анастасія.

Пара зізналася, що одружуватися не планує, бо вже дала, важливішу, клятву перед Богом: «Ми повінчалися, а штамп в паспорті нам так і не потрібен», - пояснили закохані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома балерина Катерина Кухар розповіла, як тримає себе у формі

Больше новостей