Не стримуючи сліз: Катерина Кухар розповіла про особисту ціну слави

Танці з зірками

Суддя «Танців з зірками» поділилася відвертою історією про ціну слави.

Поделиться:

Глядачі шоу «Танці з зірками«Танці з зірками» очолили ТОП найбільш рейтингових телепродуктів тижня» знають Катерину Кухар як дуже вимогливу суддю. До прикладу, на першому прямому ефірі шоу Оля Полякова та Степан Місюрка отримали від балерини двійку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова «подякувала» Катерині Кухар за двійку

А втім, двійки за танцювальні па Катерина ставила навіть своєму чоловікові та партнеру Олександру Стоянову.

 

У день, коли Катерина Кухар«Чорний лебідь» Катерина Кухар зізналася, чому вона така вимоглива до учасників Танців з зірками уже була солісткою Національної опери України, до зали після балетного училища зайшов ще юний Саша Стоянов. Талановитого хлопця і відому балерину поставили в пару.

Вони мали виконувати головну партію в спектаклі «Лускунчик». Після кожної репетиції Катя ставила Саші оцінку – і це завжди була двійка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Член журі «Танців з зірками» Катерина Кухар станцювала у Мексиці на висоті 2700 метрів

Я достатньо часто грюкав дверима. Думав, більше не повернуся. Але, тим не менш... – згадав прем'єр Національної опери України Олександр Стоянов.

Після таких сцен Катерина, повертаючись до гримерки, завжди бачила на своєму столику вишукане тістечко. Олександра знали в усіх кондитерських навколо. А Катерина зізналася, що спокушалася на смачненьке попри режим. Так, поступово, між ними зароджувалося кохання.

 

Відомий британський критик Меггі Фоер назвав їх найгарнішою балетною парою Європи. Їх переманювали перейти в Большой театр, але вони лишилися вдома. Заздрісники різали Катерині стрічки на пуантах просто перед виступом. Але вона завжди мала запасні. І тепер цій парі складно згадати куточок світу, де б вони не виступали.

Та світове визнання не позбавило Катерину спогадів, які ятрять душу. Балерина втратила свою першу дитину – це була дівчинка. Тоді й настав період депресії. Але саме танці витягнули її із прірви. Катерині дали доленосну роль Джульєтти.

Для мене це така доленосна партія і дуже глибока... До цієї вистави я приступаю з трепетом... Мені є про що розповісти, – зізналася Кухар.

Після непростих випробувань долі балерина наважилась народити сина Тимура. Хлопчику вісім років і він тяжіє до футболу. Також у Катерини та її чоловіка Олександра є дворічна донька Анастасія.

Пара зізналася, що одружуватися не планує, бо вже дала, важливішу, клятву перед Богом: «Ми повінчалися, а штамп в паспорті нам так і не потрібен», - пояснили закохані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома балерина Катерина Кухар розповіла, як тримає себе у формі

Новости по теме