«Чорний лебідь» Катерина Кухар зізналася, чому вона така вимоглива до учасників Танців з зірками

Танці з зірками

Суддя танцювального шоу розповіла, як виховала в собі суворість.

Поділитися:

До студії Сніданку. Вихідного завітала прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар. Із ведучими ранкового шоу вона поділилася очікуваннями від свого першого телевізійного досвіду – суддівства у Танцях з зіркамиЩо Комаров, Шоптенко, Холоденко та Скічко думають про своїх партнерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома балерина Катерина Кухар розповіла, як тримає себе у формі

Починаючи з першого ефіру шоу, Катерина запам’яталася глядачам як вимоглива суддя, яка відверто висловлює свою думку щодо танців, виконаних на паркеті.

Балет – це передусім характер. Нас із дитинства привчають до того, що ми не повинні себе жаліти по життю. 

До того ж зірка балету разом із колегами Владом Ямою та MONATIK взяла участь у сучасному та «вибуховому» номері відкриттяMONATIK запалив паркет Танців з зірками разом із суддями і учасниками шоу (відео) Танців з зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вимоглива Катерина Кухар розповіла, як чоловік завоював її серце

Це грандіозний проект. Для мене це цікавий експеримент. Я очікую неймовірних емоцій, нових друзів. Буду на боці глядачів і судитиму так, щоб вони отримали максимальний заряд позитивних емоцій.

Попри те, що чимало часу Катерина Кухар присвячує балету, вона залишається турботливою дружиною та мамою двох дітей.

Для мене стали прикладом балерини, які присвятили себе балету, але залишилися самотніми, без дітей. Тому я для себе вирішила, що перше місце має посідати сім’я, дім, до якого ти можеш повернутися. А вже потім – кар’єра.

Щільний робочий графік та «шліфування» професійних здібностей – левова частка життя балерини. Тож Катерина з власного досвіду знає, як компенсувати дітям увагу, якої часом їм так бракує.

Я люблю гуляти з дітьми, читати їм. Старший син засинає, коли я йому читаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Член журі «Танців з зірками» Катерина Кухар станцювала у Мексиці на висоті 2700 метрів

До всього – всесвітньо відома танцівниця поділилася, як «будує» свій день:

«Кожен свій ранок я починаю з подвигу. Для мене дуже важливий сон – це основна запорука того, що матиму сили, які зможу віддати балету. Однак минулого року мій син пішов до першого класу, і для мене було подвигом прокидатися рано-вранці, щоб відвести його до школи. Далі я їду на роботу: розігріваюся в балетному класі. А потім залежно від графіку гастролей, репертуару театру плануються репетиції».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 1 випуск онлайн – прямий ефір 27.08.2017

Новини по темі