Астрологічний прогноз на тиждень: у яких життєвих сферах варто чекати на зміну кожному знаку зодіаку? (розповів астролог)

Астролог розповів, чого очікувати кожному знаку зодіака на цьому тижні.

Зараз на небосхилі спадний Місяць, що говорить про те, що в цей період дуже добре закінчувати всі важливі справи й старі проєкти, віддавати борги та непотрібні речі, наводити лад у домі та своїх думках. А кого ж чекають успіхи, зміни у коханні, фінансах та здоров'ї? Розповів у "Сніданку. Вихідному" астролог Ігор Нехаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на лютий 2022 для всіх знаків зодіаку: на кого чекає кохання, а на кого – розчарування

Кого чекають зміни у коханні? Астролог розповів:

  • Близнюки: пристрасний період у відносинах та відчуття романтики, очікуються нові проєкти, удача в сім'ї та радість дітонародження (або планування дітей). Можуть бути цікаві поїздки та подорожі.
  • Лев: можливі пропозиція руки та серця, організація шлюбу, романтичні стосунки та розкриття творчого потенціалу. Левам треба більше подбати про своїх батьків та зміцнити свої соціальні позиції. Цей період обіцяє соціальну реалізацію.
  • Водолій: гарний час для створення шлюбів, отримання щедрих подарунків, відчуття подяки та любові. Успіх у сімейних відносинах, можливі нові знайомства та пригоди.

Кого чекає успіх? Ігор Нехаєв назвав такі знаки зодіаку:

  • Овен: період, пов'язаний із кар'єрою (підвищення, нова посада, зростання слави, популярність). Очікується успіх у бізнес партнерстві та у розвитку свого власного онлайн проєкту. Потрібно більше приділити часу своїм батькам, виявити турботу та любов.
  • Терези: може бути інтерес до духовних практик, розкриття талантів та творче піднесення. Можуть бути успішні капіталовкладення у нерухомість чи зміна місця проживання (ймовірно, придбання житла там). Настав час подбати про планування дітей, розвиток соціальних та гуманітарних проєктів.
  • Стрілець: буде радість від спілкування з друзями, можуть бути нові впливові знайомства та відчуття балансу у житті. Можлива зміна іміджу та оточення, робочого колективу. Успіх у матеріальній сфері, передачі знань, ораторській та акторській майстерності. Імовірні маленькі подорожі: відрядження чи гастролі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Церковний календар на лютий 2022: найважливіші свята та дати

Кому пощастить у здоров'ї? Астролог зазначив:

  • Рак: зверніть увагу на здоров'я своєї сім'ї. Потрібно зберегти здоров'я і по можливості не виснажувати нервову систему. З'явиться інтерес до духовних практик, психології та езотеричним знанням.
  • Діва: можливе відчуття втоми та вигоряння на роботі. Може послабитись функція "вогню травлення". Придивіться до свого раціону, зробіть паузу та візьміть відпустку, спробуйте вирушити хоча б у коротеньку подорож.
  • Риби: можливе ослаблення здоров'я, варто відмовитись від шкідливих звичок. Зберігайте свої суглоби та сухожилля стоп, можуть бути розтягнення. Вашому батькові може знадобитися допомога та підтримка, надайте йому її.

У кого будуть успішні бізнес-здійснення? Ігор Нехаєв прокоментував:

  • Телець: успіх у кар'єрі, слава та визнання. Буде відчуття оптимізму, що особливо важливо, оскільки останнім часом спостерігалася нудьга у діяльності. Можуть очікуватися хороші заробітки, але досить конкурентний період.
  • Скорпіон: очікується цікава робота, успіх у соціумі та відкриття власних проєктів. Можливе придбання свого автомобіля чи житла. Потрібно вивчати духовні практики, це принесе вам гармонію.
  • Козоріг: розширення фінансових можливостей, можливе підвищення заробітної плати. Можуть проявитися викладацькі навички, успіх у передачі знань та удача у житті дітей. У вас відбудеться перегляд життєвих цілей та бажання пізнати свою справжню природу.

Перельоти на паузі: сьогодні три авіакомпанії тимчасово припиняють авіасполучення з Україною. Дивіться сюжет:

Loading...

 

Більше новин