Астрологічний прогноз на тиждень: у яких життєвих сферах варто чекати на зміну кожному знаку зодіаку? (розповів астролог)

Астролог розповів, чого очікувати кожному знаку зодіака на цьому тижні.

Поділитися:

Зараз на небосхилі спадний Місяць, що говорить про те, що в цей період дуже добре закінчувати всі важливі справи й старі проєкти, віддавати борги та непотрібні речі, наводити лад у домі та своїх думках. А кого ж чекають успіхи, зміни у коханні, фінансах та здоров'ї? Розповів у "Сніданку. Вихідному" астролог Ігор Нехаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на лютий 2022 для всіх знаків зодіаку: на кого чекає кохання, а на кого – розчарування

Кого чекають зміни у коханні? Астролог розповів:

  • Близнюки: пристрасний період у відносинах та відчуття романтики, очікуються нові проєкти, удача в сім'ї та радість дітонародження (або планування дітей). Можуть бути цікаві поїздки та подорожі.
  • Лев: можливі пропозиція руки та серця, організація шлюбу, романтичні стосунки та розкриття творчого потенціалу. Левам треба більше подбати про своїх батьків та зміцнити свої соціальні позиції. Цей період обіцяє соціальну реалізацію.
  • Водолій: гарний час для створення шлюбів, отримання щедрих подарунків, відчуття подяки та любові. Успіх у сімейних відносинах, можливі нові знайомства та пригоди.

Кого чекає успіх? Ігор Нехаєв назвав такі знаки зодіаку:

  • Овен: період, пов'язаний із кар'єрою (підвищення, нова посада, зростання слави, популярність). Очікується успіх у бізнес партнерстві та у розвитку свого власного онлайн проєкту. Потрібно більше приділити часу своїм батькам, виявити турботу та любов.
  • Терези: може бути інтерес до духовних практик, розкриття талантів та творче піднесення. Можуть бути успішні капіталовкладення у нерухомість чи зміна місця проживання (ймовірно, придбання житла там). Настав час подбати про планування дітей, розвиток соціальних та гуманітарних проєктів.
  • Стрілець: буде радість від спілкування з друзями, можуть бути нові впливові знайомства та відчуття балансу у житті. Можлива зміна іміджу та оточення, робочого колективу. Успіх у матеріальній сфері, передачі знань, ораторській та акторській майстерності. Імовірні маленькі подорожі: відрядження чи гастролі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Церковний календар на лютий 2022: найважливіші свята та дати

Кому пощастить у здоров'ї? Астролог зазначив:

  • Рак: зверніть увагу на здоров'я своєї сім'ї. Потрібно зберегти здоров'я і по можливості не виснажувати нервову систему. З'явиться інтерес до духовних практик, психології та езотеричним знанням.
  • Діва: можливе відчуття втоми та вигоряння на роботі. Може послабитись функція "вогню травлення". Придивіться до свого раціону, зробіть паузу та візьміть відпустку, спробуйте вирушити хоча б у коротеньку подорож.
  • Риби: можливе ослаблення здоров'я, варто відмовитись від шкідливих звичок. Зберігайте свої суглоби та сухожилля стоп, можуть бути розтягнення. Вашому батькові може знадобитися допомога та підтримка, надайте йому її.

У кого будуть успішні бізнес-здійснення? Ігор Нехаєв прокоментував:

  • Телець: успіх у кар'єрі, слава та визнання. Буде відчуття оптимізму, що особливо важливо, оскільки останнім часом спостерігалася нудьга у діяльності. Можуть очікуватися хороші заробітки, але досить конкурентний період.
  • Скорпіон: очікується цікава робота, успіх у соціумі та відкриття власних проєктів. Можливе придбання свого автомобіля чи житла. Потрібно вивчати духовні практики, це принесе вам гармонію.
  • Козоріг: розширення фінансових можливостей, можливе підвищення заробітної плати. Можуть проявитися викладацькі навички, успіх у передачі знань та удача у житті дітей. У вас відбудеться перегляд життєвих цілей та бажання пізнати свою справжню природу.

Перельоти на паузі: сьогодні три авіакомпанії тимчасово припиняють авіасполучення з Україною. Дивіться сюжет: