Дмитро Борисов приготував бюджетний сімейний обід на природі

У програмі Сніданок. Вихідний шеф-кухар Дмитро Борисов поділився рецептом смачного сімейного обіду на природі всього за 250 гривень.

5 креативних рецептів для пікніківВважається, що на природі найкраще смажити шашлики. У програмі Сніданок. Вихідний шеф-кухар Дмитро Боисов вирішив розвіяти стереотип і запропонував рецепти декількох страв для пікніка, які можна приготувати не лише на мангалі, а й в печі. Ведучий На ножах поділився рецептом баранячої лопатки з печеною картоплею, міні-бургерів з яловичини та хот-догів з соусом Песто.

Бараняча лопатка з овочами

Інгредієнти:

Бараняча лопатка - 1 шт.

Червоне вино - 350 мл

Оливкова олія

Розмарин

Паприка

Кмин

Мелений коріандр

Сіль за смаком

Подушка з овочів

Різнокольорова цибуля - 2-3 шт.

Корінь селери - 1 шт.

Часник - 1 голівка

Спосіб приготування:

1. Змастіть баранячу лопатку оливковою олією та приправте спеціями. Використовуйте розмарин, сіль, паприку, мелений коріандр та кмин.

2. Приготуйте овочі, на яких буде лежати лопатка. Наріжте корінь селери, часник та цибулю.

3. Викладіть на овочі баранячу лопатку та додайте вина.

4. Запікайте в печі близько години

Печена картопля

Інгредієнти:

Картопля

Розмарин - 2 гілочки

Оливкова олія - 50 г

Щіпка солі

Цукор

Спосіб приготування:

1. Ретельно вимийте картоплю, не потрібно її чистити.

2. Додайте оливкову олію, розмарин соль та цукор

3. Ретельно перемішайте, накрийте фольгою та запікайте в печі.

Міні-бургери

Інгредієнти:

Фарш яловичий - 400 г

Булочки для бургерів

Сіль за смаком

Соус Песто

Часник - 4 зубки

Оливкова олія - 4 ложки

Базилік - 4 гілочки

Помідор - 1 шт.

Молода цибуля - 1 пучок

Волоський горіх

Хот-доги

Інгредієнти:

Сосиски - 4 шт.

Шпинат - 200 г

Петрушка - 1 пучок

Половина ріпчастої цибулі

Соус Песто

Спосіб приготування:

1. Обсмажте на грилі котлети для бургерів та сосиски для хот-догів

2. Поки м’ясо смажиться, готуємо соус. Для цього перемелюємо волоський горіх, часник, базилік та додаємо оливкову олію.

3. Булочки для бургерів змашуємо маслом та підігріваємо на грилі. На половинку булки накладаємо соус Песто, котлету, цибулю та помідор.

4. У булочку для хот-догів кладемо шпинат, соус Песто, сосиску та петрушку.

Швидко, смачно, а головне дешево. Зберігайте рецепт та насолоджуйтесь незвичайними стравами на природі.

Читайте також смачні рецепти закусок до пива від Дмитра Борисова.

Більше новин