Дмитро Борисов запропонував прості рецепти закусок до пива
Ведучий реаліті-шоу На ножах розповів, як в домашніх умовах швидко приготувати незвичайні закуски для пива.
Збірна України з футболу підійшла до завершального етапу підготовки до матчу відбору на Чемпіонат Світу 2018. Вже завтра, 24 березня, о 21:45 відбудеться матч Хорватія – Україна. Вчора команда Шевченка провела останнє тренування, а ввечері «жовто-сині» виїхали в Загреб. У столицю Хорватії команда добиралися на автобусі.
Зауважимо, щоб створити справжню збірну вболівальників, яка підтримуватиме наших гравців і покаже, що українці вміють уболівати красиво та від усього серця, «1+1» і «Перша приватна броварня» запустили запустили спільний проект «Вірні збірній». В рамках цього проекту пройде безліч акцій, конкурсів, вікторин для згуртування вболівальників. Одним з етапів стане відбір груп підтримки на виїзні та домашні матчі.
Євро 2016: рецепти для домашньої футбольної вечіркиДля тих, кто залишився вдома, ресторатор Дмитро Борисов у пропонує приготувати незвичайні закуски до пива всього за 30 хвилин. Сміливо запрошуйте друзів на перегляд футболу та дивуйте їх своєю винахідливістю.
Перець з медом та часником
Шеф-кухар радить почати з перцю, адже для приготування знадобиться 15-20 хвилин.
Інгредієнти:
Болгарський перець - 2 шт.
Перець чилі - 2 шт.
Мед гречаний - 50 мл
Часник - 5 зубків
Оливкова олія - 2 ст.л.
Лимонний сік - 2 ст.л.
Спосіб приготування:
-
Розігрійте духовку до 200-220 градусів і помістіть перець в піч на 15 хвилин. Для пікантності можете додати перець чилі.
-
Готовий перець розріжте, приберіть кісточки.
-
Полийте перець оливковою олією, медом та лимонним соком, додайте часник.
Смажені раки
Євро 2016: Що їдять українські футболісти під часу чемпіонатуДмитро Борисов поділився незвичайним способом приготування раків. Зазвичай, їх варять, однак шеф-кухар запропонував смажений варіант страви.
Інгредієнти:
Раки - 10 шт.
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Часник - 1 голівка
Соняшникова олія - 50 мл
Біле сухе вино - 100 мл
Цукор - 1 ст.л.
Томати консервовані (томатний соус) - 1 банка
Кріп, кінза - 1 пучок
Перець, сіль, розмарин, тим’ян за смаком
Спосіб приготування:
-
Трішки підсмажте цибулю та помістіть на сковорідку раки. Прикрийте кришкою.
-
Додайте крупно нарізаний часник та перемішайте.
-
Для пікантності смаку додайте трішки білого вина, сіль та перець за смаком, тим’ян та розмарин.
-
Додайте консервовані томати та цукор, щоб придати страві карамельності.
-
Коли страва приготується, приправте її зеленню.
5 креативних рецептів для пікніківСмажені карасі
Інгредієнти:
Борошно пшеничне - 200 грамів
Борошно кукурудзяне - 200 грамів
Олія соняшникова - 200 мл
Соус до карасів (кріп, вершкове масло)
Спосіб приготування:
-
Змішайте пшеничне та кукурудзяне борошно з сіллю та чорним перцем.
-
Зробіть невеличкі надрізи на карасях. Це дозволить рибі не лише добре просмажитися, а й пропарить дрібні кісточки, щоб вони не відчувалися.
-
Щоб отримати хрустку скоринку, використовуйте багато олії.
-
Кожного карася обваляйте в борошні, струсіть зайве борошно та смажте до готовності.
-
Щоб приготувати соус для риби, розтопіть вершкове масло, додайте часник та кріп.
Нагадаємо, матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45.