Коли до вас несподівано приходять гості, дуже складно швидко приготувати страву, яка б догодила усім. Проте наш кухар Руслан Сенічкін поділився простими рецептами картоплі з 4-ма різними начинками на будь-який смак.
Що знадобиться?
ІНГРІДІЄНТИ
Картопля – 4 шт.
Рослинна олія
ПРИГОТУВАННЯ
Перед приготуванням усі картоплини потрібно змастити олією і випікати при температурі 180 градусів впродовж 40 хвилин. Після цього кожну з картоплин потрібно розрізати навпіл та загорнути знизу у фольгу.
Читайте також, італійські м'ясні рулети із цукіні по-українськи.
Картопля з моцарелою
ІНГРІДІЄНТИ
Картопля – 1 шт
Моцарела – 30 г
Томати – 2 шт
Соус «Песто» - 3 ст.л.
Спеції за смаком
ПРИГОТУВАННЯ
Картопля з беконом
ІНГРІДІЄНТИ
Картопля – 1 шт
Сметана – 3 ст.л.
Цибуля – 1 шт.
Бекон – 30 г
Спеції за смаком
ПРИГОТУВАННЯ
Картопля з цукіні та оливками
ІНГРІДІЄНТИ
Картопля – 1 шт
Сир «Фета» – 30 г
Цукіні – 30 г
Оливки – 40 г
Спеції за смаком
ПРИГОТУВАННЯ
Картопля з ковбасою «Салямі»
ІНГРІДІЄНТИ
Картопля – 1 шт
Твердий сир – 30 г
Ковбаса «Салямі» – 50 г
Томатна паста – 3 ст.л.
Спеції за смаком
ПРИГОТУВАННЯ
Усі картоплини запікати в духовці при температурі 200 градусів протягом 10-15 хвилин.
Готову картоплю можна подавати до столу як основну страву.
Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін приготував апетитну курку з баклажанами.