Ніжна, поживна молода картопля створює чудову основу для безлічі кулінарних творінь. У "Сніданку з 1+1" ведучі Руслан Сенічкін та Людмила Барбір поділилися рецептом відвареної молодої картоплі з соусом зі сметани, бринзи та зелені. Обов'язково спробуйте!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гастрономічний експеримент: як приготувати пшоняний банош із буряковим соком
Інгредієнти:
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати домашній пломбір: покроковий рецепт
►Ретельно промийте та очистіть молоду картоплу.
►Відваріть картоплю: покласти в каструлю, залити водою, щоб вона покривала бульбу на 1–2 пальці. Довести воду до кипіння, посолити. Варити на середньому вогні 15–20 хвилин. Дрібну картоплю можна варити цілою, а крупну краще розрізати.
►Для соусу змішати сметану, бринзу та дрібно нарізану зелень (орегано, розмарин) за смаком.
►Відварену картоплю змішати з соусом та подати до столу.
Loading...