Як приготувати молоду картоплю: рецепт з соусом із бринзи

Мегасмачний рецепт молодої картоплі від Руслана Сенічкіна та Людмили Барбір.

Ніжна, поживна молода картопля створює чудову основу для безлічі кулінарних творінь. У "Сніданку з 1+1" ведучі Руслан Сенічкін та Людмила Барбір поділилися рецептом відвареної молодої картоплі з соусом зі сметани, бринзи та зелені. Обов'язково спробуйте!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гастрономічний експеримент: як приготувати пшоняний банош із буряковим соком

Молода картопля у соусі зі сметани, бринзи та зелені: рецепт

Інгредієнти:

  • Молода картопля - 500 г
  • Вершкове масло - 30 г
  • Сметана - 250 г
  • Бринза - 150 г
  • Зелена цибуля - 40 г
  • Кріп - 40 г
  • Чорний перець, орегано, розмарин — за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати домашній пломбір: покроковий рецепт

Рецепт відвареної молодої картоплі з соусом із бринзи

►Ретельно промийте та очистіть молоду картоплу.

►Відваріть картоплю: покласти в каструлю, залити водою, щоб вона покривала бульбу на 1–2 пальці. Довести воду до кипіння, посолити. Варити на середньому вогні 15–20 хвилин. Дрібну картоплю можна варити цілою, а крупну краще розрізати.

►Для соусу змішати сметану, бринзу та дрібно нарізану зелень (орегано, розмарин) за смаком.

►Відварену картоплю змішати з соусом та подати до столу.

Loading...

Більше новин