Як приготувати молоду картоплю: рецепт з соусом із бринзи
Мегасмачний рецепт молодої картоплі від Руслана Сенічкіна та Людмили Барбір.
Ніжна, поживна молода картопля створює чудову основу для безлічі кулінарних творінь. У "Сніданку з 1+1" ведучі Руслан Сенічкін та Людмила Барбір поділилися рецептом відвареної молодої картоплі з соусом зі сметани, бринзи та зелені. Обов'язково спробуйте!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гастрономічний експеримент: як приготувати пшоняний банош із буряковим соком
Молода картопля у соусі зі сметани, бринзи та зелені: рецепт
Інгредієнти:
- Молода картопля - 500 г
- Вершкове масло - 30 г
- Сметана - 250 г
- Бринза - 150 г
- Зелена цибуля - 40 г
- Кріп - 40 г
- Чорний перець, орегано, розмарин — за смаком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати домашній пломбір: покроковий рецепт
Рецепт відвареної молодої картоплі з соусом із бринзи
►Ретельно промийте та очистіть молоду картоплу.
►Відваріть картоплю: покласти в каструлю, залити водою, щоб вона покривала бульбу на 1–2 пальці. Довести воду до кипіння, посолити. Варити на середньому вогні 15–20 хвилин. Дрібну картоплю можна варити цілою, а крупну краще розрізати.
►Для соусу змішати сметану, бринзу та дрібно нарізану зелень (орегано, розмарин) за смаком.
►Відварену картоплю змішати з соусом та подати до столу.