Руслан Сенічкін, ведучий програми «Сніданок з 1+1» поділився рецептом приготування здорового фаст-фуду – піци без тіста на основі капусти.
ПІЦА З КАПУСТИ – ІНГРЕДІЄНТИ
Капуста – 2 шт.
Шинка – 75 г.
Сир – 100 г.
Мікс овочів – 100 г.
Зелень та спеції за смаком
ЗАЛИВКА ДЛЯ ПІЦИ – ІНГРЕДІЄНТИ
Яйця – 2 шт.
Молоко – 500 мл.
Борошно – 500 г.
Крохмал – 1 ч.л.
ЯК ПРИГОТУВАТИ ЗАЛИВКУ ДЛЯ ПІЦИ
Якщо ви не хочете використовувати борошно для заливки, ви можете замінити його жирною сметаною, – зауважив Руслан Сенічкін.
ЯК ПРИГОТУВАТИ КАПУСТЯНУ ПІЦУ
1. Поріжте головку капусти на великі круги товщиною у 6 см. Викладіть капусту на пергамент дека.
Я рекомендую обирати савойську, пекінську або молоду капусту. Листя у цієї капусти тонке та пористе, на відміну від старої та синьої капусти, – радить Руслан Сенічкін.
2. Полийте капусту, приготовленою заливкою.
Така заливка зробить капусту більш щільною і м'якою. Після термічної обробки основа не буде розпадатися, – поділився кухар.
3. Посипте міні-піци шматочками шинки, додайте мікс овочів та тертий сир.
4. Поставте піцу запікатися у розігріту до 180 градусів духовку на 20-25хв.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів харчування з найбільшим терміном придатності.
Ця страва буде до вподоби прихильникам здорового способу життя та людям, що стежать за своєю фігурою.
Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, чи можна схуднути на безглютеновій дієті.