Гарбуз — це справжній символ осені, який надихає на кулінарні експерименти. Одним із найсмачніших варіантів є домашні гарбузові чипси, адже хрусткі снеки можуть бути не лише смачними, а й корисними.
Якщо ви шукаєте здорову альтернативу класичним чипсам, то спробуйте приготувати їх із гарбуза. У Сніданку з 1+1 розповіли, як це можна зробити швидко, а головне — смачно.
Інгредієнти
Приготування
► Очистіть гарбуз і наріжте його шматочками. Запікайте у духовці 15–20 хвилин при температурі 180°С, щоб він став м’яким.
► Збийте запечений гарбуз у пюре за допомогою блендера.
► Додайте до пюре борошно, олію, спеції й замісіть тісто.
► Розкачайте тісто тонким шаром, посипте зверху сіллю та кунжутом.
► Виріжте фігурки за вашим бажанням — кружечки, зірочки чи класичні трикутники.
► Викладіть на пергамент і випікайте ще 15–20 хвилин при 180°С до золотистої скоринки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осінній десерт, який підкорює з першого шматочка: перевернутий пиріг із яблуками та сливами за рецептом Валентини Хамайко