Улюблений снек осіннього сезону: простий рецепт хрустких гарбузових чипсів без жодної шкідливої добавки

Чипси з гарбуза рецепт: як приготувати улюблений снек в домашніх умовах
Getty Images
Сніданок з 1+1
Поділитися:

Гарбузові чипси стануть вашим новим улюбленим перекусом.

Гарбуз — це справжній символ осені, який надихає на кулінарні експерименти. Одним із найсмачніших варіантів є домашні гарбузові чипси, адже хрусткі снеки можуть бути не лише смачними, а й корисними.

Якщо ви шукаєте здорову альтернативу класичним чипсам, то спробуйте приготувати їх із гарбуза. У Сніданку з 1+1 розповіли, як це можна зробити швидко, а головне — смачно.

Читайте також:

Рецепт гарбузових чипсів

Чипси
Getty Images

Інгредієнти

  • гарбуз — 400 г
  • олія — 4 ст. л.
  • борошно — 300 г
  • сіль та спеції — за смаком
  • кунжут — 20 г

Приготування

► Очистіть гарбуз і наріжте його шматочками. Запікайте у духовці 15–20 хвилин при температурі 180°С, щоб він став м’яким.

► Збийте запечений гарбуз у пюре за допомогою блендера.

► Додайте до пюре борошно, олію, спеції й замісіть тісто.

► Розкачайте тісто тонким шаром, посипте зверху сіллю та кунжутом.

► Виріжте фігурки за вашим бажанням — кружечки, зірочки чи класичні трикутники.

► Викладіть на пергамент і випікайте ще 15–20 хвилин при 180°С до золотистої скоринки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осінній десерт, який підкорює з першого шматочка: перевернутий пиріг із яблуками та сливами за рецептом Валентини Хамайко

Новини по темі