Десерт "Білий сніданок" та маринований ревінь: два рецепти на літо

Готуємо десерт, який точно сподобається дорослим та дітям!

У "Сніданку з 1+1", який виходить щодня з 07:00 до 11:00, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс поділилися корисними рецептами, які сподобаються як дітям, так і дорослим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати український борщ: класичний рецепт

Десерт "Білий сніданок": рецепт

Інгредієнти:

  • Яблуко — 1 шт.
  • Банан — 1 шт.
  • Ревінь — 1 шт.
  • Грецький йогурт — 100 мл
  • Мед — на смак
  • М’ята — на смак

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 українських традиційних солодких смаколиків, про які ви могли не знати

Рецепт десерту "Білий сніданок"

1. Нарізати кубиками яблука та ревінь, з йогурту, бананів і меду зробити солодкий соус, перебивши інгредієнти у блендері.

2. У посудину шарами викласти спершу ревінь, потім яблука. Залити солодким банановим соусом і прикрасити м’ятою!

Як приготувати маринований ревінь

Інгредієнти:

  • Ревінь — 100-150 г
  • Імбир — 2 см
  • Вода — 1 склянка
  • Цукор — 3 ст.л.
  • Сіль — 1 ст.л.
  • Гвоздика — 2-3 шт.
  • Лавровий лист — 1 шт.
  • Червоний перець пластівцями — на смак
  • Оцет яблучний (6%) — 2 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати шоколадний пиріг: рецепт від Руслана Сенічкіна

Рецепт маринованого ревіню

1. Нарізати ревінь шматочками в банку або іншу ємність, на маленькі кубики подрібнити імбир.

2. Закип’ятити воду, додати туди цукор, сіль і гвоздику, подрібнений імбир та один лавровий листочок.

3. Дати декілька хвилин розсолу покипіти, а потім вилити в ємність із ревенем, але через ситечко, щоб рідина просочила наші корінці. Дати ревеню охолонути, а потім залишити на ніч у холодильнику.

Loading...

Більше новин