У "Сніданку з 1+1", який виходить щодня з 07:00 до 11:00, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс поділилися корисними рецептами, які сподобаються як дітям, так і дорослим.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати український борщ: класичний рецепт
Інгредієнти:
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 українських традиційних солодких смаколиків, про які ви могли не знати
1. Нарізати кубиками яблука та ревінь, з йогурту, бананів і меду зробити солодкий соус, перебивши інгредієнти у блендері.
2. У посудину шарами викласти спершу ревінь, потім яблука. Залити солодким банановим соусом і прикрасити м’ятою!
Інгредієнти:
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати шоколадний пиріг: рецепт від Руслана Сенічкіна
1. Нарізати ревінь шматочками в банку або іншу ємність, на маленькі кубики подрібнити імбир.
2. Закип’ятити воду, додати туди цукор, сіль і гвоздику, подрібнений імбир та один лавровий листочок.
3. Дати декілька хвилин розсолу покипіти, а потім вилити в ємність із ревенем, але через ситечко, щоб рідина просочила наші корінці. Дати ревеню охолонути, а потім залишити на ніч у холодильнику.
Loading...