Справжня одеська класика: ікра з баклажанів за рецептом Руслана Сенічкіна

Руслан Сенічкін поділився простим і смачним рецептом ікри з баклажанів по-одеськи.

Руслан Сенічкін у Сніданку з 1+1 розповів, як приготувати смачну одеську закуску, без якої неможливо уявити кінець літа та початок осені – ікру з баклажанів.

Поки сезон баклажанів триває, буде неприпустимою помилкою жодного разу не приготувати цю страву.

Ікра з баклажанів по-одеськи від Руслана Сенічкіна

Вам знадобиться:

  • 2 баклажани
  • 2 болгарських перці
  • 4 помідори
  • 100 г цибулі
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • Зелень, сіль і перець — за смаком

Як приготувати:

1. Запікаємо овочі. Баклажани та болгарські перці натріть олією і відправте в духовку. Запікаємо до м'якості. Перці після запікання очистіть від шкірки і насіння, з баклажанів вийміть м'якоть.

2. Додаємо свіжі овочі. Помідори, цибулю і зубчик часнику потрібно дрібно нарізати.

3. Об'єднуємо смаки. Змішайте запечені та свіжі овочі на дошці ножем - так закуска набуває класичної одеської текстури.

4. Приправляємо та подаємо. Добавте сіль, перець і свіжу зелень. Подавайте одразу, насолоджуючись ароматом літа!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ця страва зникне зі столу першою: простий рецепт улюбленої грузинської закуски з баклажанів

Останні новини