«Ми думаємо над тим, аби створити гурт»: у «Сніданку з 1+1» Jerry Heil розповіла про нову колаборацію з alyona alyona та німецькою співачкою ela

Як наголошує Jerry Heil, зараз вони з alyona alyona поставили за ціль розвивати українську народність, адже вона дійсно цікава, привертає увагу та дає можливість показувати Україну з іншої сторони.

Ексклюзивно до «Сніданку з 1+1» доєдналась українська співачка Jerry Heil, яка розповіла про нову музичну прем’єру до свята Івана Купала, яку створила разом з alyona alyona та німецькою виконавицею ela. За її словами, під час створення пісні з’ясувалось, що над новим звучанням народної пісні «Купала» насправді працюють три українки.

«ela виконує українську мелодію в пісні, а слова підставляла німецькі і тільки фрагментами були українські слова. Ми навчили її співати фольклорним голосом, вона почала стрибати, радіти й сказала фразу: «Я повертаюсь до свого коріння». В процесі створення пісні виявилось, що ela – українка», – розповіла Jerry Heil.

Як відомо, ela родом з міста Сміла на Черкащині, згодом родина переїхала до Німеччини. Співачка у складі гурту Elaiza представляла Німеччину на Євробаченні-2014. Jerry Heil наголошує, що колаборація з німецькою співачкою – це ще одна додаткова сила, якою можна утримати увагу європейців на війні в Україні.

Loading...

Щодо того, чи планує особисто Jerry ворожити в ніч на Івана Купала, співачка відповіла:

«Я насправді боюся, бо ворожать на хлопців. А я 26 років чекала того хлопця, що вже страшно, що воно там прийде».

Для співачки це вже четверта спільна колаборація разом з alyona alyona. Проте Jerry наголошує, що це тільки ті пісні, які оприлюднені, а попереду на слухачів очікує ще більше прем’єр разом. На питання, чи задумуються дівчата над тим, аби створити спільний альбом, виконавиця відповіла, що, мабуть, треба вже створити спільний гурт.

«Ми з Альоною думаємо над тим, щоб вже створити гурт (сміється – ред.)… Вона для мене рідна душа. Нас доля звела в Німеччині на 4-5 днів, а потім у Варшаві майже на тиждень. Ми працювали цілий день на студії, потім вечеряли і ти розумієш, що ви як за родинним столом. А зараз цього так бракує, що їй, що мені, ми так далеко від своїх родичів. А ми зі своїми родинами у дуже тісних стосунках. Сидиш з Альоною за столом і розумієш, що це зараз твоя сім’я», — поділилась співачка.

Як наголошує Jerry Heil, зараз вони з alyona alyona поставили за ціль розвивати українську народність, адже вона дійсно цікава, привертає увагу та дає можливість показувати Україну з іншої сторони. Тому в майбутні спільні релізи співачки продовжать брати за основу народні пісні.

Також співачка помітила, що ставлення європейців до війни змінюється. За її словами, банально стало менше прапорів у містах, а новини про повномасштабне вторгнення росії в Україну вони вже сприймають як «білий шум».

«Ми раніше чули, що звичка виробляється за 21 день. Звичка займатись спортом, звичка правильно харчуватися. І звичка чути про війну десь приблизно за 21 день також виробляється», — підкреслила Jerry Heil.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України. Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.

Фото: www.instagram.com/thejerryheil

Більше новин