Kalush Orchestra та Jerry Heil присвятили пісню-подяку Анджеліні Джолі за візит до України під час війни та закликали голлівудську зірку бути ангелом миру для нас (відео)

Kalush Orchestra та Jerry Heil звернулися у пісні до Анджеліни Джолі (відео)
Instagram/kalush.official

Гурт Kalush Orchestra та співачка Jerry Heil присвятили Анджеліні Джолі пісню та закликали її попросити своїх друзів з Голлівуду відвідати Україну і допомогти у нашій боротьбі.

Поділитися:

Вчора голлівудська акторка Анджеліна Джолі відвідала Україну: зірка побувала у Львові. Це був візит акторки до України за її власним бажанням, щоб привернути увагу світу до проблеми війни в Україні, біженців та величезних гуманітарних проблем. Учасники від України на Євробаченні 2022 гурт Kalush Orchestra та співачка Jerry Heil присвятили Анджеліні Джолі міні-пісню, яку записали сьогодні вночі у готельному номері.

Kalush Orchestra та Jerry Heil написали спільний пост в Instagram, у якому звернулися до Анджеліни Джолі такими словами:

"Дякуємо за те, що продовжуєте привертати увагу до нашої землі в той час, коли чути про російську війну в Україні стало звичкою. Будь ласка, попросіть своїх талановитих друзів з Голлівуду піти вашим шляхом і відвідати українців, адже завдяки вам світ знову чує нас!"

У цій міні-пісні артисти звертаються до Анджеліни Джолі як до її персонажу з "Вічних" Тени. Вони просять її "стати ангелом миру в Україні" і перетворити сміливих українців на надлюдей. 

ДжоліФОТО: wikipedia.org/Marvel Comics

Про те, як створювалася ця пісня, Kalush Orchestra та Jerry Heil пишуть:

"Зустрівши KALUSH ORCHESTRA, які готуються до Євробачення, тієї ж ночі я звернулася до хлопців, і ми записали цей приспів без якоїсь підготовки прямо у них в номері".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Євробачення 2022": букмекери оновили прогноз і назвали ймовірного переможця, який випереджає інших із великим відривом

Нагадаємо, Анджеліна Джолі підтримала Україну від самого початку повномасштабної війни, яку розпочала росія, і закликала світ допомагати біженцям. Вона публікує відео та моторошні кадри того, що відбувається в Україні, аби увесь світ бачив звірства російських окупантів.  

Новини по темі