«Ми думаємо над тим, аби створити гурт»: у «Сніданку з 1+1» Jerry Heil розповіла про нову колаборацію з alyona alyona та німецькою співачкою ela

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
«Ми думаємо над тим, аби створити гурт»: у «Сніданку з 1+1» Jerry Heil розповіла про нову колаборацію з alyona alyona та німецькою співачкою ela

Як наголошує Jerry Heil, зараз вони з alyona alyona поставили за ціль розвивати українську народність, адже вона дійсно цікава, привертає увагу та дає можливість показувати Україну з іншої сторони.

Поділитися:

Ексклюзивно до «Сніданку з 1+1» доєдналась українська співачка Jerry Heil, яка розповіла про нову музичну прем’єру до свята Івана Купала, яку створила разом з alyona alyona та німецькою виконавицею ela. За її словами, під час створення пісні з’ясувалось, що над новим звучанням народної пісні «Купала» насправді працюють три українки.

«ela виконує українську мелодію в пісні, а слова підставляла німецькі і тільки фрагментами були українські слова. Ми навчили її співати фольклорним голосом, вона почала стрибати, радіти й сказала фразу: «Я повертаюсь до свого коріння». В процесі створення пісні виявилось, що ela – українка», – розповіла Jerry Heil.

Як відомо, ela родом з міста Сміла на Черкащині, згодом родина переїхала до Німеччини. Співачка у складі гурту Elaiza представляла Німеччину на Євробаченні-2014. Jerry Heil наголошує, що колаборація з німецькою співачкою – це ще одна додаткова сила, якою можна утримати увагу європейців на війні в Україні.

Щодо того, чи планує особисто Jerry ворожити в ніч на Івана Купала, співачка відповіла:

«Я насправді боюся, бо ворожать на хлопців. А я 26 років чекала того хлопця, що вже страшно, що воно там прийде».

Для співачки це вже четверта спільна колаборація разом з alyona alyona. Проте Jerry наголошує, що це тільки ті пісні, які оприлюднені, а попереду на слухачів очікує ще більше прем’єр разом. На питання, чи задумуються дівчата над тим, аби створити спільний альбом, виконавиця відповіла, що, мабуть, треба вже створити спільний гурт.

Jerry Heil alyona alyona

«Ми з Альоною думаємо над тим, щоб вже створити гурт (сміється – ред.)… Вона для мене рідна душа. Нас доля звела в Німеччині на 4-5 днів, а потім у Варшаві майже на тиждень. Ми працювали цілий день на студії, потім вечеряли і ти розумієш, що ви як за родинним столом. А зараз цього так бракує, що їй, що мені, ми так далеко від своїх родичів. А ми зі своїми родинами у дуже тісних стосунках. Сидиш з Альоною за столом і розумієш, що це зараз твоя сім’я», — поділилась співачка.

Як наголошує Jerry Heil, зараз вони з alyona alyona поставили за ціль розвивати українську народність, адже вона дійсно цікава, привертає увагу та дає можливість показувати Україну з іншої сторони. Тому в майбутні спільні релізи співачки продовжать брати за основу народні пісні.

Також співачка помітила, що ставлення європейців до війни змінюється. За її словами, банально стало менше прапорів у містах, а новини про повномасштабне вторгнення росії в Україну вони вже сприймають як «білий шум».

Jerry Heil

«Ми раніше чули, що звичка виробляється за 21 день. Звичка займатись спортом, звичка правильно харчуватися. І звичка чути про війну десь приблизно за 21 день також виробляється», — підкреслила Jerry Heil.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України. Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.

Фото: www.instagram.com/thejerryheil

Новини по темі