Jerry Heil у "Сніданку. Онлайн" розповіла, як перетинала кордон та про концерт в Польщі

Jerry Heil у "Сніданку. Онлайн" розповіла, як перетинала кордон та про концерт в Польщі

Популярна українська співачка розповіла про творчість під час війни як підтримку для українців.

Поділитися:

Jerry Heil (Джері Гейл) — 26-річна популярна українська співачка, хітмейкер, яку війна в України змусила теж покинути свою домівку. Нагадаємо, за даними ООН більше 3 млн осіб з початком російської агресії були змушені залишити свій дім та рятувати життя. Сьогодні, 20 березня, у ефірі "Сніданок. Онлайн" Джері Гейл розповіла, як перетинала кордон та чим займається в Польщі. 

З перших слів в ефірі Джері розчулилася до сліз, побачивши та почувши обличчя та голоси українців, добре знайомий ведучих шоу "Сніданок з 1+1" та "Сніданок. Вихідний". Джері зізнається, що так емоційно реагує, бо навіть з батьками спілкування повноцінного не виходить, адже вони переживають за прослуховування телефонів, тому розповідають небагато. 

За словами співачки, до Польщі вона потрапила позавчора, а від вчорашнього дня перебуває у Лодзі:

"Я потрапила закордон пішки сама, через Румунію. Взяла речі, які найбільш необхідні – ноутбук і музичну техніку, тому що розуміла, що мені потрібно створити пісню, яка об’єднає всі народи. Я написала пісню «Путін, go home» на відомий всім рефрен. Ми вже її співали з концертної площі в Амстердамі. Намагаюся поширювати". 

У включенні Джері Гейл розповіла про концерт, який сьогодні відбудеться у Лодзі:

"Сьогодні о 21:00 на 27 країн транслюватиметься концерт «Разом з Україною». До речі, 27 тис квитків вдалося продати миттєво практично. Дуже вдячна Польщі за те, що ця країна аж настільки сильно включається. Тут вражаючі люди. І от вам показник дійсно братерства народів.Сьогодні буде звучати пісня "Гімн нового покоління", яку я написала ще до війни і не усвідомлювала, що вона буде настільки актуальною. Я виконаю її разом із польським хором Варшави. Ця пісня про те, що ми хочемо миру, що ми нове покоління, але любимо і поважаємо наше коріння. Ця пісня оспіває те, що сучасні українці – це дійсно щит для всього світу, що ми довели не словом, а ділом".

Концерт матиме назву «Разом з Україною» та транслюватиметься на телеканалах ТЕТ та 1+1 International о 21:00. 

Під час концерту «Разом з Україною» на лодзіській сцені «Атлас Арена» виступлять найбільші зірки Польщі та України. Серед них Тіна Кароль, Дагадана, Джеррі Гейл, Віто Бамбіно, Кшиштоф Залевскі, Іго, Дар'я Зав'ялов та інші. В репертуарі вечора сучасні твори та ті, які вже назавжди увійшли в історію польської та української музики. До проєкту приєдналися також видатні польські актори — зокрема Майя Коморовська, Данута Стенька, Ванесса Александер, Анджей Северин, які своїми виступами доповнять музичну частину заходу. 

 Всі зібрані кошти з продажу квитків та SMS-повідомлень, які можна буде надіслати під час заходу, будуть передані Польській Гуманітарній Акції, яка з 2014 року проводить постійну місію в Україні.
Новини по темі