«Відкрила її для себе не тільки як гумористичну виконавицю»: у «Сніданку з 1+1» alyona alyona розповіла про третю спільну пісню з Jerry Heil та благодійні концерти у Європі

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
У Сніданку з 1+1 alyona alyona розповіла про третю спільну пісню з Jerry Heil та благодійні концерти у Європі
Instagram/thejerryheil

alyona alyona презентувала нову пісню “Чому”, яку записала з Jerry Heil

Поділитися:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалів ТЕТ та 2+2 та у прямому ефірі на YouTube у будні з 7:00 до 10:00 та у вихідні – з 8:00 до 10:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей.

Українська реперка alyona alyona після повномасштабного вторгнення перекваліфікувалась у волонтерку: фасувала ліки в аптеці у рідній Баришівці та навіть плела обереги для наших захисників. Проте згодом вирішила відправитись до Європи, де відтепер дає багато благодійних концертів на підтримку України.

Також alyona alyona активно створює новий музичний репертуар, об’єднавшись з Jerry Heil, реперка випустила  вже третя спільну пісню-колаборацію під назвою «Чому». Долучившись до «Сніданку з 1+1», Альона розповіла: колега дуже відчуває її тексти.

«Ми взагалі з нею на одній хвилі, поетичній саме. Думки у нас однакові та настрої. І мені це дуже подобається. Я захоплена Яною, відкрила її для себе не тільки як гумористичну виконавицю із жартами, а і як серйозного поета», поділилась реперка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біллі Айліш поцілувала український прапор, який передала на сцену українська співачка Jerry Heil

Щодо виступів у Європі, говорить, що глядачі приймають дуже душевно. Alyona alyona порівнює свій європейський тур зараз із тим, який мала у 2019 році до коронавірусу, і помітила разючу різницю між концертами, адже більше на концерти приходять українці, які перебувають у Європі і зізнаються, що у кожному українському артисті відчувають рідну душу.

«Люди підходять та кажуть: «знаєте, раніше ходили на ваші концерти, як фанати. От ви стоїте як зірка на сцені, а ми як фанати дивимось на вас, знімаємо. А зараз ми ходимо на виступи, наче ви член сім’ї, наче ви сусід, з яким я завжди на балкон виходила попити кави». У нас немає зараз соціальної різниці. Ми всі однакові, ми всі хочемо додому безмежно», зазначила виконавиця.

Днями реперка відсвяткувала День народження. Аби зустріти цей день у колі рідних людей на чужині, alyona alyona відправилась до Франкфурта-на-Майні, де живе її однокласниця, з якою вони товаришують вже багато років. Проте без сюрпризу її і там не залишили.

«Вони зробили мені сюрприз: зібрали багато українців, які там живуть. Це люди, які чули про мене та були раді познайомитись. І ми ось так зібрались і посиділи на березі річки разом із гусочками», поділилась реперка.

У святковий день alyona alyona просила не робити їй подарунків, а відправити донат на волонтерський штаб її рідної Баришівки, що на Київщині. За словами реперки, для самого штабу ця новина стала сюрпризом, оскільки вони були вражені тією кількістю донатів, яка почала надходити.

Новини по темі