Любите млинці? А хто ж їх не любить. Цей рецепт — ідеальний для серпневих проводів літа. Як готувати млинці на пиві та оселедцеву пасту до них розказав Руслан Сенічкін у програмі «Сніданок з 1+1».
Для приготування млинців знадобляться наступні продукти:
Для начинки візьміть:
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магічні мафіни з яєць: рецепт швидкого та поживного сніданку від Руслана Сенічкіна
►Для приготування млинців на пиві змішайте молоко, яйця, додайте борошно, цукор, сіль, соду.
Руслан Сенічкін радить додавати пиво в тісто перед самим випіканням, тоді в ньому буде максимальна кількість бульбашок. Наливати пиво потрібно так, щоб не подразнювати його при наливанні, це дасть максимум газованості у тісті.
►Ретельно перемішайте тісто лопаткою та випікайте млинці.
►Для приготування начинки цибулю наріжте кільцями та замаринуйте її на 10-15 хв в оцті, з додаванням солі та цукру.
►Яблуко почистіть та наріжте кусочками.
►Викладіть у блендер замариновану цибулю, кусочки яблука та кусочки оселедця та перебийте у пасту.
►Намастіть готові пивні млинці намазкою з оселедця, згорніть трубочкою та смакуйте.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зібрати сирну тарілку до приходу гостей: які сири обрати, скільки та як їх викласти, з яким вином поєднати