Млинці на пиві з оселедцевою пастою: оригінальний рецепт відомої страви від Руслана Сенічкіна

Смачні пікантні млинці стануть чудовим доповненням до улюблених літних страв.

Любите млинці? А хто ж їх не любить. Цей рецепт — ідеальний для серпневих проводів літа. Як готувати млинці на пиві та оселедцеву пасту до них розказав Руслан Сенічкін у програмі «Сніданок з 1+1»

Для приготування млинців знадобляться наступні продукти: 

  • Пиво – 1 скл
  • Борошно – 1 скл
  • Молоко – 1 скл
  • Яйця – 2 шт
  • Цукор – 1 ст. л
  • Сіль – 0,5 ч. л
  • Сода – 0,5 ч. л
  • Олія – 4 ст. л

Для начинки візьміть:

  • Оселедець – 1 шт. (300 г)
  • Яблуко – 1 шт.
  • Маринована цибуля – 1 шт. (75 г) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магічні мафіни з яєць: рецепт швидкого та поживного сніданку від Руслана Сенічкіна

Як приготувати млинці на пиві

►Для приготування млинців на пиві змішайте молоко, яйця, додайте борошно, цукор, сіль, соду. 

Руслан Сенічкін радить додавати пиво в тісто перед самим випіканням, тоді в ньому буде максимальна кількість бульбашок. Наливати пиво потрібно так, щоб не подразнювати його при наливанні, це дасть максимум газованості у тісті.  

►Ретельно перемішайте тісто лопаткою та випікайте млинці.

►Для приготування начинки цибулю наріжте кільцями та замаринуйте її на 10-15 хв в оцті, з додаванням солі та цукру.

►Яблуко почистіть та наріжте кусочками.

►Викладіть у блендер замариновану цибулю, кусочки яблука та кусочки оселедця та перебийте у пасту.

►Намастіть готові пивні млинці намазкою з оселедця, згорніть трубочкою та смакуйте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зібрати сирну тарілку до приходу гостей: які сири обрати, скільки та як їх викласти, з яким вином поєднати

 

Більше новин