Млинці на пиві з оселедцевою пастою: оригінальний рецепт відомої страви від Руслана Сенічкіна
Смачні пікантні млинці стануть чудовим доповненням до улюблених літних страв.
Любите млинці? А хто ж їх не любить. Цей рецепт — ідеальний для серпневих проводів літа. Як готувати млинці на пиві та оселедцеву пасту до них розказав Руслан Сенічкін у програмі «Сніданок з 1+1».
Для приготування млинців знадобляться наступні продукти:
- Пиво – 1 скл
- Борошно – 1 скл
- Молоко – 1 скл
- Яйця – 2 шт
- Цукор – 1 ст. л
- Сіль – 0,5 ч. л
- Сода – 0,5 ч. л
- Олія – 4 ст. л
Для начинки візьміть:
- Оселедець – 1 шт. (300 г)
- Яблуко – 1 шт.
- Маринована цибуля – 1 шт. (75 г)
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магічні мафіни з яєць: рецепт швидкого та поживного сніданку від Руслана Сенічкіна
Як приготувати млинці на пиві
►Для приготування млинців на пиві змішайте молоко, яйця, додайте борошно, цукор, сіль, соду.
Руслан Сенічкін радить додавати пиво в тісто перед самим випіканням, тоді в ньому буде максимальна кількість бульбашок. Наливати пиво потрібно так, щоб не подразнювати його при наливанні, це дасть максимум газованості у тісті.
►Ретельно перемішайте тісто лопаткою та випікайте млинці.
►Для приготування начинки цибулю наріжте кільцями та замаринуйте її на 10-15 хв в оцті, з додаванням солі та цукру.
►Яблуко почистіть та наріжте кусочками.
►Викладіть у блендер замариновану цибулю, кусочки яблука та кусочки оселедця та перебийте у пасту.
►Намастіть готові пивні млинці намазкою з оселедця, згорніть трубочкою та смакуйте.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зібрати сирну тарілку до приходу гостей: які сири обрати, скільки та як їх викласти, з яким вином поєднати