Лазанья — символ Італії, що бере свій початок ще з XIV століття. Колись це було просте тісто з сиром та спеціями, а сьогодні — безліч інтерпретацій на будь-який смак.
Руслан Сенічкін пропонує приготувати ароматну овочеву лазанью із сезонних українських овочів, яка точно стане фаворитом вашого столу.
Інгредієнти:
Приготування:
1. На сковороді з оливковою олією злегка обсмажити нарізану цибулю.
2. Додати болгарський перець і цукіні, посолити, поперчити.
3. Натріть моцарелу.
4. На дно форми для запікання викладіть трохи томатного соусу, потім шар тіста, овочі, сир. Повторіть шари кілька разів. Верхній шар — овочі, присипані сиром.
5. Запікайте при 180°C близько 45 хвилин.
6. Подавайте з улюбленою зеленню — наприклад, базиліком.
Цей рецепт не лише смачний, а й універсальний — ви можете додати улюблені овочі або замінити сир на безлактозний варіант.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: