Він готується швидко, потребує лише доступних інгредієнтів і стане головною закускою на столі.
Ведучі Сніданку з 1+1 розповіли, як приготувати ніжний, ароматний і напрочуд простий у приготуванні паштет із печериць всього за 15 хвилин.
1. Печериці та цибулю наріжте й обсмажте на олії. Додайте часник, сіль, перець і чебрець.
2. Влийте біле сухе вино та тушкуйте до випаровування рідини.
3. Додайте вершковий сир, майонез і масло. Подрібніть усе блендером до стану ніжного мусу.
4. Викладіть у піалу. Якщо готуєте заздалегідь – залийте розтопленим вершковим маслом, щоб паштет довше зберігався.
Подавайте на хрустких тостах або тонких грінках, прикрасивши свіжою зеленню!
До речі, паштети відомі ще з часів Давнього Риму, а у Франції існують навіть окремі відділи магазинів, присвячені цій страві.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: