Печінковий торт: рецепт приготування від Валентини Хамайко

Рецепт смачного печінкового торту від Валентини Хамайко у Сніданку з 1+1

Печінковий торт — це страва, яка поєднує в собі ніжність печінкових коржів та багатство смаків різноманітних начинок. Кожен шар, просочений сметанним або майонезним соусом, доповнюється морквою, цибулею, та спеціями. Ця страва стане справжньою окрасою будь-якого святкового столу, даруючи гостям відчуття тепла та затишку.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка - 500 гр.
  • Молоко - 220 мл.
  • Яйця - 3 шт.
  • Борошно - 130 гр.
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Олія - 3 ст.л.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 2 шт.
  • Майонез - 250 гр.

Приготування:

  1. Натерти на терці моркву 
  2. Дрібно порізати цибулю 
  3. Молоко, яйця, борошно та печінку подрібнити у блендері 
  4. Змастити пательню олією і підсмажити печінкові млинці
  5. Подрібнену моркву і цибулю змішати з майонезом у блендері і змастити млинці 
  6. За бажанням прикрасити готовий торт зеленню 

Важливий лайфхак від Валентини Хамайко

"Аби попередньо перевірити тісто на сіль, варто краплинку утвореної суміші підсмажити на пательні".

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Успенський піст 2024: меню із семи страв на кожен день

Більше новин