Печінковий торт: рецепт приготування від Валентини Хамайко

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Печінковий торт: рецепт приготування від Валентини Хамайко
Getty Images

Рецепт смачного печінкового торту від Валентини Хамайко у Сніданку з 1+1

Поділитися:

Печінковий торт — це страва, яка поєднує в собі ніжність печінкових коржів та багатство смаків різноманітних начинок. Кожен шар, просочений сметанним або майонезним соусом, доповнюється морквою, цибулею, та спеціями. Ця страва стане справжньою окрасою будь-якого святкового столу, даруючи гостям відчуття тепла та затишку.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка - 500 гр.
  • Молоко - 220 мл.
  • Яйця - 3 шт.
  • Борошно - 130 гр.
  • Сіль - 1 ч.л.
  • Олія - 3 ст.л.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 2 шт.
  • Майонез - 250 гр.

Приготування:

  1. Натерти на терці моркву 
  2. Дрібно порізати цибулю 
  3. Молоко, яйця, борошно та печінку подрібнити у блендері 
  4. Змастити пательню олією і підсмажити печінкові млинці
  5. Подрібнену моркву і цибулю змішати з майонезом у блендері і змастити млинці 
  6. За бажанням прикрасити готовий торт зеленню 

Важливий лайфхак від Валентини Хамайко

"Аби попередньо перевірити тісто на сіль, варто краплинку утвореної суміші підсмажити на пательні".

печінковий торт

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Успенський піст 2024: меню із семи страв на кожен день

Новини по темі