Печінковий торт: рецепт приготування від Валентини Хамайко
Рецепт смачного печінкового торту від Валентини Хамайко у Сніданку з 1+1
Печінковий торт — це страва, яка поєднує в собі ніжність печінкових коржів та багатство смаків різноманітних начинок. Кожен шар, просочений сметанним або майонезним соусом, доповнюється морквою, цибулею, та спеціями. Ця страва стане справжньою окрасою будь-якого святкового столу, даруючи гостям відчуття тепла та затишку.
Інгредієнти:
- Куряча печінка - 500 гр.
- Молоко - 220 мл.
- Яйця - 3 шт.
- Борошно - 130 гр.
- Сіль - 1 ч.л.
- Олія - 3 ст.л.
- Цибуля - 1 шт.
- Морква - 2 шт.
- Майонез - 250 гр.
Приготування:
- Натерти на терці моркву
- Дрібно порізати цибулю
- Молоко, яйця, борошно та печінку подрібнити у блендері
- Змастити пательню олією і підсмажити печінкові млинці
- Подрібнену моркву і цибулю змішати з майонезом у блендері і змастити млинці
- За бажанням прикрасити готовий торт зеленню
Важливий лайфхак від Валентини Хамайко
"Аби попередньо перевірити тісто на сіль, варто краплинку утвореної суміші підсмажити на пательні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Успенський піст 2024: меню із семи страв на кожен день
Новини по темі
«Дякую Богу за це кохання»: дружина соліста гурту ADAM довела до сліз зверненням до коханого та повідомила дату прощання із ним
Символ української кухні: як вибрати смачне сало і чим воно корисне
Зігріваюча страва з мексиканським характером: чилі кон карне з індичкою за рецептом зі Сніданку з 1+1
Як розпізнати якісні мандарини на вигляд і дотик: лайфхаки, про які варто знати