У програмі «Сніданок з 1+1» кулінарний блогер та експерт з вегетаріанської кухні Едуард Насиров поділився пісним рецептом салату із моркви та апельсину, який можна приготувати за лічені хвилини.
Читайте також: 7 страв, які урізноманітнять меню на Великий піст.
Колір їжі здатен значно покращувати настрій. Особливо у весняний період, коли хочеться всього яскравого та сонячного.
Пропонуємо вам приготувати соковитий вегетаріанський салат із моркви та апельсина, яким можна поласувати під час посту.
САЛАТ ІЗ МОРКВИ: ІНГРЕДІЄНТИ
Морква – 2 шт.
Апельсин – 1 шт.
Апельсиновий сік – 2 ст.л.
Оливкова олія - 2 ст.л.
Насіння гарбуза – 30 г
Соєвий соус – 4 ст.л.
Бальзамічний оцет – 1 ст.л.
Діжонська гірчиця – 1/3 ч.л.
Зелена цибуля - пучок
Цукор – ½ ст.л
Коричневий цукор – 2 ст.л.
Читайте також: Найкорисніші весняні овочі: Які продукти подарують сили та енергію.
САЛАТ: ПРИГОТУВАННЯ
Щоб уберегти себе від парафіну, яким обробляють цитрусові, потрібно завжди мити їх у гарячій воді та протирати насухо, - каже Едуард Насиров.
Нагадаємо, не так давно Едуард Насиров розповів, як приготувати пісна італійську пасту з томатним соусом.