Простий рецепт ідеального бургера від Руслана Сенічкіна

Як приготувати смачний бургер на грилі.

Бургер, приготований власноруч, суттєво відрізнятиметься від своїх «конкурентів» у фастфудах. Бажаєте переконатися в цьому? Тоді готуйте смакоту, керуючись порадами ведучого «Сніданку з 1+1» Руслана Сенічкіна. Опісля беріть свій соковитий бургер та смачний освіжаючий напій – і насолоджуйтесь улюбленою кінострічкою, наприклад, якимось із культових фільмів про танці.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ БУРГЕРА

Сир – 150 г

Цибуля – 1 шт.

Томати – 2 шт.

М’ясний фарш – 300 г (з яловичини та свинини або суто з яловичини)

Листя салату – 50 г

Майонез – 50 г

Зелень та спеції за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ягоди в несолодких стравах: 3 несподівані рецепти від Валентини Хамайко

ПРИГОТУВАННЯ БУРГЕРА

На вогонь потрібно класти не цілісний бургер, а його складові.

  1. Розрізаємо навпіл булки з кунжутом.
  2. Нарізаємо кільцями синю цибулю та помідори.
  3. Викладаємо нарізані інгредієнти на решітку. Ставимо на вогонь і пильнуємо, щоби смакота не перетворилася на вугілля.

Запорука смачного бургера – це, безумовно, котлета. М'ясо потрібно перетворити на фарш, посолили, поперчили. Без додавання яйця та борошна сформувати котлети й покласти їх у морозильну камеру, щоби вони трохи «схопилися», - ділиться Руслан Сенічкін.

  1. Викладаємо котлети на решітку.
  2. Коли котлети будуть запечені, кладемо з одного боку сир, чекаємо поки він трохи розплавиться.
  3. Намащуємо частинку булки майонезом із зеленню. Викладаємо листя салату, кільця цибулі, котлету, помідор. Закриваємо все другою половинкою булки.
  4. Фіксуємо складений бургер шпажкою.

Робіть котлету більшою від булки. Під час термічної обробки котлета зменшуватиметься, - радить ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо яйця: 5 варіантів сніданків із різних країн

Більше новин