Зранку завжди не вистачає часу, щоб спокійно приготувати сніданок. Омлет - універсальна страва для тих, хто хоче поїсти швидко і смачно. У програмі «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін поділився секретами приготування італійської фрітатти з простих інгредієнтів, яка ідеально підійде для сніданку.
ІНГРЕДІЄНТИ
Яйця - 6 шт
Гриби (печериці) - 400 г
Цибуля - 1 шт
Твердий сир - 100 г
Болгарський перець - 2 шт
Зелень та спеції за смаком
Рослинна олія
Читайте також: Рецепт оливкової олії зі спеціями
ПРИГОТУВАННЯ
1. Поставити пательню на вогонь і додати трохи олії. Дрібно пошинкувати печериці і висипати на розігріту пательню.
2. Додати спеції за смаком і смажити доки гриби не зменшаться приблизно у 2-3 рази.
Зауважимо, нещодавно дієтолог розповіла, чому потрібно вживати гриби.
3. Дрібно нарізати цибулю, вкинути до грибів. Ретельно все перемішати і смажити ще 2-3 хвилини.
4. В окрему миску розбити яйця. Ретельно перемішати, але яєчну суміш не збивати до піни.
Кількість яєць залежить від розміру формочки, в якій готується фрітатта, - зазначає телеведучий.
5. Натерти сир на терці і додати до збитих яєць. Ще раз усе перемішати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 правил, як вибрати якісний і свіжий твердий сир
6. Болгарський перець нарізати кубиками і додати на пательню до грибів.
Перець додаємо в кінці, щоб він зберіг свій яскравий колір, - зауважує Руслан Сенічкін.
Начинка у фрітатти може варіюватися: з м’ясом, овочами або грибами.
Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін поділився рецептом смачної тушкованої капусти з мисливськими ковбасками.