Рецепт від Руслана Сенічкіна: Печені яблука з інжиром

Ведучий 1+1 поділився рецептом смачного і корисного десерту.

Напередодні Яблучного Спаса, який святкуватимемо 19 серпня, ділимося рецептом печених яблук з інжиром. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 простих рецептів з яблук, за які вам подякують

ІНГРЕДІЄНТИ

Яблука – 3 шт.

Інжир – 70 г.

Фініки – 2 шт.

Мед – 3 ст. л.

Мигдаль – 40 г.

Кедрові горішки – 2 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сезон яблук: Чим корисний цей фрукт та рецепт оригінального пирога

ПРИГОТУВАННЯ

1. Інжир запарити у теплій воді. Залишити на 10 хв. Порізати шматочками.

2. Порізати фініки. Додати до інжиру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поради дієтолога: 5 причин, чому треба їсти фініки

3. Змолоти мигдаль. Висипати в миску.

4. Додати кедрові горішки, мед і спеції. Перемішати.

5. Зрізати з яблук капелюшок і ложкою видалити серцевинку.

6. Начинити яблука солодкою начинкою.

Щільно викладайте начинку, щоб всередині яблука не було порожнин, – каже Руслан Сенічкін.

7. Кожне яблуко загорнути у фольгу.

8. Запікати за температури 180 градусів 30 хв.

Більше новин