Напередодні Яблучного Спаса, який святкуватимемо 19 серпня, ділимося рецептом печених яблук з інжиром.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 простих рецептів з яблук, за які вам подякують
ІНГРЕДІЄНТИ
Яблука – 3 шт.
Інжир – 70 г.
Фініки – 2 шт.
Мед – 3 ст. л.
Мигдаль – 40 г.
Кедрові горішки – 2 ст. л.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сезон яблук: Чим корисний цей фрукт та рецепт оригінального пирога
ПРИГОТУВАННЯ
1. Інжир запарити у теплій воді. Залишити на 10 хв. Порізати шматочками.
2. Порізати фініки. Додати до інжиру.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поради дієтолога: 5 причин, чому треба їсти фініки
3. Змолоти мигдаль. Висипати в миску.
4. Додати кедрові горішки, мед і спеції. Перемішати.
5. Зрізати з яблук капелюшок і ложкою видалити серцевинку.
6. Начинити яблука солодкою начинкою.
Щільно викладайте начинку, щоб всередині яблука не було порожнин, – каже Руслан Сенічкін.
7. Кожне яблуко загорнути у фольгу.
8. Запікати за температури 180 градусів 30 хв.