У студії Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін розповів, як приготувати найкращий літній десерт – ягідний чізкейк.
ІНГРЕДІЄНТИ
Печиво – 200 г.
Вершковий сир – 450 г.
Полуниця – 200 г.
Цукор – 3 ст. л.
Желатин – 1 ст. л.
Вершки – 150 мл.
Лимонний сік – 1 ст. л.
Розтоплене вершкове масло – 100 г.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Викласти 350 г. вершкового сиру в миску.
2. Додати цукор і лимонний сік.
3. Збити блендером, щоб утворилася однорідна маса.
4. У 100 г. вершкового сиру додати желатин. Збити блендером.
5. Об'єднати дві сирні суміші. Додати збиті жирні вершки.
6. В окрему миску вилити половину сирно-вершкової суміші. Змішати зі збитою полуницею (можна додати трохи желатину).
Щоб позбутися кісточок в ягодах, варто пропустити суміш через сито, – радить Руслан Сенічкін.
7. Звичайне печиво збити у блендері. Змішати з розтопленим вершковим маслом. Вимісити.
8. Викласти тісто на тарілку. Вирізати формочкою основу для чізкейку.
9. До половини форми залити білу суміш. Звершу вилити полуничну суміш.
10. Поставити в холодильник на 6 год.
11. Прикрасити ягодами.