У програмі Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін розкрив секрет десерту, який подарує максимум задоволення, – смородини у сирно-вершковій масі. У ніжному сирному десерті зі смородини немає цукру, тому смакувати ним можуть і діти, і дорослі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Простий рецепт вівсяного печива з горіхами
Інгредієнти:
Сир (нежирний) – 200 г.
Мед – 1 ст.л.
Вершки (33% жирності) – 100 мл.
Смородина – 150 г.
Чорний шоколад – 20 г.
Приготування:
1. Збити вершки.
Щоб вершки добре збилися, вони мають бути холодними, – каже Руслан Сенічкін.
2. В окрему миску викласти сир. Перетерти ложкою.
3. Додати до сиру мед і натертий шоколад. Перемішати.
4. Об’єднати дві суміші. Перемішати.
5. Смородину перетворити на пюре.
Для того щоб позбутися кісточок, варто пропустити смородинове пюре крізь сито, – радить ведучий 1+1.
6. У склянку викласти сирно-вершкову суміш, зверху – шар смородини. Повторити.
7. Прикрасити ягодами смородини та листям м’яти.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт італійської пасти Карбонара (відео)