Рецепти Сенічкіна: Хрумкі палички з беконом

Хлібна закуска з беконом та сиром від народного телекулінара країни.

У програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий Руслан Сенічкін поділився рецептом смачних та хрумких паличок з беконом та сиром.

Такий варіант закуски стане ідеальним рішенням, якщо до вас раптово прийшли гості, або можна просто похрумтіти ними під час перегляду фільму усією сім'єю. До того ж, готувати ці хлібні палички надзвичайно легко і просто.  

Читайте також: Рецепти Сенічкіна: Запечена чіабатта з овочами.

ХЛІБНІ ПАЛИЧКИ: ІНГРЕДІЄНТИ

Бекон – 50 г

Сир – 50 г

Яйце – 1 шт.

Листкове тісто – 400 г

Читайте також: Рецепт Валентини Хамайко: Як приготувати солоний тришаровий пиріг.

ХЛІБНІ ПАЛИЧКИ: ПРИГОТУВАННЯ

  1. Листкове тісто розкатати і нарізати на невеликі смужки приблизно у 5-7 см.

Щоб тісто не підсихало, притрусіть його борошном, - каже телеведучий.

  1. Бекон нарізати тоненькими скибками і викласти на кожну зі смужок тіста.

Листкове тісто дуже добре підходить для цієї страви, тому що під час запікання воно стає надзвичайно хрумким і вбирає в себе зайвий жир з бекону, - каже Руслан Сенічкін.

  1. На деко вистелити пергамент.
  2. Смужки тіста з беконом закріпити з обох кінців, а потім закрутити у спіраль. Викласти їх на деко.
  3. Збитим жовтком змастити кожну паличку і посипати зверху твердим натертим сиром.  
  4. Запікати їх у печі при температурі 220 градусів впродовж 20 хвилин.

Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін розповів, як приготувати домашній майонез з базиліком вдома.

Більше новин