Риба з арахісом та перцем чилі: Рецепт Руслана Сенічкіна У програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий Руслан Сенічкін поділився рецептом духмяної чіабатти з сиром та овочами, яку можна легко приготувати на сніданок.

Чіабатта – італійський хліб, який знаменитий своєю хрумкою скоринкою. Існує безліч різновидів чіабатти. Його роблять з білого пшеничного борошна з додаванням оливкової олії та молока. Полюбляють також запікати його із різними начинками всередині. До вашої уваги смачний рецепт ароматної чіабатти з овочами, яка готується за лічені хвилини.

Читайте також: 6 порад, як вибрати якісний і корисний хліб.

ЧІАБАТТА:ІНГРЕДІЄНТИ

Чіабатта – 1 шт.

Цибуля – 1 шт.

Твердий сир – 70 г

Базилік – 30 г

Часник – 2 зубки

Томати чері – 6 шт.

Капуста пекінська – 1 шт.

Яйця перепелині – 4 шт.

Спеції за смаком.

Читайте також: Рецепти Руслана Сенічкіна: пиріг з овочами та рибою.

ЧІАБАТТА: ПРИГОТУВАННЯ

  1. Цибулю та часник дрібно нашаткувати. Підсмажити на гарячій пательні з додаванням невеликої кількості олії 1,5-2 хв.

Не бійтеся готувати часник та цибулю на сніданок. Під час термічної обробки агресивний яскраво виражений смак цих продуктів зникне. Залишиться лише приємний апетитний аромат, - каже Руслан Сенічкін.

  1. Нарізати пекінську капусту невеликими шматками. Вкинути на пательню до цибулі та часнику, усе ретельно перемішати та смажити ще 1-2 хв.

Коли обираєте качан капусти, важливо, щоб він був світлим, без зайвих плям, - зауважує телекулінар.

  1. Перед тим, як вимикати пательню, потрібно вкинути у страву кілька листочків базиліку та спеції за смаком.
  2. Відрізати верхню частину чіабатти ножем. Видалити із середини м’якоть.
  3. Всередину чіабатти викласти невеликий шар начинки із смаженої капусти.
  4. Зверху додати помідори чері.

Помідори чері не потрібно розрізати навпіл, вони мають зберегти свій сік всередині, - підкреслює Руслан Сенічкін.

  1. Твердий сир нарізати кубиками. Так само додати в чіабатту.
  2. Всередину розбити 4 перепелиних яйця так, щоб жовток залишився цілим.

Замість перепелиних яєць можна взяти звичайні, - зазначає телеведучий.

  1. Зверху посипати усе натертим сиром.  

Читайте також: 5 правил, як вибрати якісний і свіжий твердий сир.

  1. Чіабатту з начинкою поставити в духовку при температурі 180 градусів на 20 хв.

Нагадаємо, е так давно Руслан Сенічкін поділився рецептом корисної граноли із вівсяними пластівцями, горіхами та медом.