Рецепт домашнього майонезу з базиліком від Руслана Сенічкіна

Сніданок з 1+1
07:00
Будні

Ведучий 1+1 поділився секретом приготування домашнього майонезу за оригінальним рецептом.

Поділитися:

Поради експерта: Як правильно вибирати кухонну дошкуОригінальний рецепт найпопулярнішого французького соусу, майонезу, весь час піддається змінам та удосконаленню: готують без яєць, на основі різних олій, з додаванням екзотичних спецій тощо. Ведучий ранкової програми «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін поділився рецептом майонезу на основі молока і зелені.

ІНГРЕДІЄНТИ МАЙОНЕЗУ

Базилік – 30 г.

Цукор – 1 ст.л.

Кріп – 30 г.

Оригінальний рецепт омлету з беконом: Рецепти Руслана СенічкінаГірчиця – 1 ч.л.

Молоко – 100 мл.

Оливкова олія – 200 мл.

Цедра лимонна – 3 ст.л.

Лимонний сік – 3 ст.л.

Спеції за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачний та доступний рецепт хумуса з буряка.

ЯК ПРИГОТУВАТИ МАЙОНЕЗ

1. У мірну склянку налийте 200 мл оливкової олії. Перелийте її в банку, де збиватиметься майонез.

Особливістю цього рецепту є те, що готується майонез без яєць, – підкреслює Руслан Сенічкін.

2. У банку відміряйте та налийте 100 мл молока кімнатної температури. Пропорції олії та молока повинні бути 2:1 відповідно.

Обов'язково дотримуйтеся точних пропорцій і технологій приготування! – наголошує Руслан Сенічкін.

Як приготувати вітамінний салат для схуднення з кольрабі3. Збивайте суміш у банці аж до загусання.

4. До соусу додайте гірчицю, перець та сіль за смаком, цедру та сік лимону, цукор та подрібнений руками кріп і базилік.

5. Збивайте суміш блендером на великих обертах. 

6. Викладіть готовий майонез у миску.

Подавайте домашній майонез з базиліком до хрустких тостів, свіжих овочів, м'яса чи навіть риби. 

Нагадаємо, що нещодавно Олксій Душка розповідав, як обрати якісний майонез.

Зіркові новини

Всі відео

Новини по темі

Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Приймаю