Ви такого не куштували: рецепт гарячих бутербродів від британської шеф-кухарки українського походження

Зараз у тренді прості страви з яскравим характером – і сьогодні ми ділимось саме такою: незвичним гарячим бутербродом з сиром та карамелізованою цибулею.

Цей рецепт привезла до Києва відома британська шеф-кухарка українського походження Оля Геркулес. Її рецепти публікує The New York Times, за нею стежить Джеймі Олівер, а Лондон божеволіє від її українських гастроколаборацій. Вона живе в Лондоні, видає кулінарні книги, підтримує українських ветеранів та популяризує українську кухню у світі.

Оля завітала до України та показала у студії Сніданку з 1+1, як приготувати свою версію британської класики – cheese on toast. Просто, швидко й дуже смачно.

Гарячий бутерброд з сиром та цибулею від Олі Геркулес

Freepik

Інгредієнти:

  • солодовий або інший ароматний хліб — 50 г
  • сир чеддер або інший твердий — 30 г
  • цибуля — 1 невелика
  • олія — 1 ст. л.
  • квашена капуста або соління — до подачі
Читайте також:

Як приготувати:

1. Цибулю нарізати кільцями і обсмажити на олії до м’якої карамельної золотистості.

2. Посипати цибулю сиром прямо на пательні — хай він розпочне плавитися.

3. Зверху покласти скибочки хліба, ніби накриваючи начинку.

4. Обережно перевернути – щоб сирна частина прилипла до хліба – і підсмажити з обох боків до рум’яної скоринки.

Подавати обов’язково з квашеними овочами: капуста, огірки, або навіть буряк – це дає потрібну кислинку і супер-оригінальний вайб. Хрусткий хліб, тягучий сир, солодка цибуля і ферментована кислинка – проста магія з кількох інгредієнтів!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт сирників з рікоттою замість кисломолочного сиру: українська страва з італійською ноткою

Останні новини