Цей рецепт привезла до Києва відома британська шеф-кухарка українського походження Оля Геркулес. Її рецепти публікує The New York Times, за нею стежить Джеймі Олівер, а Лондон божеволіє від її українських гастроколаборацій. Вона живе в Лондоні, видає кулінарні книги, підтримує українських ветеранів та популяризує українську кухню у світі.
Оля завітала до України та показала у студії Сніданку з 1+1, як приготувати свою версію британської класики – cheese on toast. Просто, швидко й дуже смачно.
1. Цибулю нарізати кільцями і обсмажити на олії до м’якої карамельної золотистості.
2. Посипати цибулю сиром прямо на пательні — хай він розпочне плавитися.
3. Зверху покласти скибочки хліба, ніби накриваючи начинку.
4. Обережно перевернути – щоб сирна частина прилипла до хліба – і підсмажити з обох боків до рум’яної скоринки.
Подавати обов’язково з квашеними овочами: капуста, огірки, або навіть буряк – це дає потрібну кислинку і супер-оригінальний вайб. Хрусткий хліб, тягучий сир, солодка цибуля і ферментована кислинка – проста магія з кількох інгредієнтів!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт сирників з рікоттою замість кисломолочного сиру: українська страва з італійською ноткою