Рецепт млинців, які завжди виходять тоненькими: готуємо з начинкою з сиром та карамелізованими яблуками з корицею

Налисники – улюблена страва мільйонів українців, які в залежності від начинки можуть стати справжнім гастрономічним відкриттям.

У Сніданку з 1+1 показали, як приготувати тоненькі млинці зі смачною начинкою, а саме з кисломолочним сиром та карамелізованими яблуками з корицею. Такий рецепт налисників точно сподобається і дорослим, і дітям.

Рецепт тіста для тоненьких млинців

Freepik
  • Яйця — 2 шт.
  • Цукор — 50 г
  • Борошно — 150 г
  • Молоко — 210 мл
  • Вода — 210 мл
  • Олія — 2 ст. л

Лайфхак: молоко дає вершковий смак, а вода робить млинці тонкими та ніжними. Смажимо на добре розігрітій пательні, накриваючи кришечкою, щоб краєчки не були сухими.

Рецепт начинки з яблук і сиру

  • Яблука — 3 шт.
  • Цукор — 3 ст. л
  • Масло — 25 г
  • Кориця — 1 ч. л
  • Кисломолочний сир — 350 г
  • Ванільний йогурт — 100 г

Яблука нарізаємо і тушкуємо з цукром і корицею до карамелізації. Сир змішуємо з ванільним йогуртом для ніжної консистенції. Потім загортаємо начинку в тонкі млинці – і готово!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Останні новини