Батьки часто хитрують, щоб непомітно додати дітям корисні продукти. Наприклад, деякі перетирають смажену чи варену цибулю і додають її до каші, щоб дитина не помічала її в страві. Те ж саме можна зробити і з броколі або іншими продуктами.
Людмила Барбір у Сніданку з 1+1 приготувала цю просту страву. що так подобається дітям. З овочами і без запікання нагетси перетворюються з фастфуду на досить здоровий перекус, що не нашкодить, а навпаки збагатить раціон корисними вітамінами. Дієтологиня Олена Зінченко зазначає, що броколі - це універсальний овоч, який підходить навіть немовлятам. Він багатий на кальцій, омега-3, альфалінолову кислоту, залізо, фосфор та вітамін B9, що запобігає анемії.
Loading...
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З медом і корицею: рецепт дитячого печива від Валентини Хамайко