У програмі «Сніданок з 1+1» фудблогер та експерт з вегетаріанської кухні Едуард Насиров поділився рецептом улюбленого шоколадного печива з апельсиновою цедрою та чебрецем.
Найсмачніші десерти – ті, які приготовані власноруч. Особливо, якщо це домашнє печиво з незвичайними інгредієнтами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісний лимонний кекс із грушею від Едуарда Насирова
Пропонуємо вам оригінальний рецепт шоколадного печива з додаванням апельсину та чебрецю, який смакуватиме вам з чаєм та кавою й порадує близьких.
ШОКОЛАДНЕ ПЕЧИВО З АПЕЛЬСИНОМ: Інгредієнти
Борошно – 350 г.
Молочний шоколад – 150 г.
Масло – 200 г.
Цукор – 100 г.
Чебрець – 1 ст.л.
Цедра 1 апельсина.
Читайте також: Шоколадний кекс з чорницею: Рецепти Едуарда Насирова
ШОКОЛАДНЕ ПЕЧИВО З АПЕЛЬСИНОМ: Приготування
Замість білого шоколаду можна використати будь-який чорний або молочний. Головне – щоб він був непористий, інакше розтопити шоколад до необхідної консистенції не вийде, - зазначає Едуард Насиров.
Щоб процес нарізання був легший, занурюйте ніж у гарячу воду, - підказує кулінар.
Через 10 хвилин бажано перевернути печиво, аби воно рівномірно пропеклось, - зауважує Едуард Насиров.
Нагадаємо, нещодавно Едуард Насиров поділився рецптом тирамісу з вівсяним печивом.