Ведучий 1+1 Костянтин Грубич зв'язався зі студією "Сніданку з 1+1", де розповів, як зараз у Харкові місцеві влаштовують польову кухню й годують цілі райони: просто неба варять їжу та роблять чай.
Мешканка Харкова Олена Григоренко приготувала плов просто на вулиці, на фоні розбомбленого дому. Як розповіла жінка, секрет приготування смачного плову у тому, аби робити його з любов'ю. Разом із нею харків'янин до плову заварив м'ятний чай у чайнику 1938 року. За словами Костянтина Грубича, цією стравою вони вже нагодували половину Холодногірського району.
Олена зізналася, що харків'яни досі жахаються різких та гучних звуків:
Десь може сусід смикнутися, а ми вже думаємо — бомблять чи не бомблять? Якщо дійсно бомблять, то сидимо й гадаємо — нас чи ми. Звісно, хотілось би, аби це ми були найчастіше.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Грубич показав свої фотографії з потрощених росією Бучі, Ірпеня та околиць: "Тепер у них немає дому…"
Проте харків'яни не втрачають настрій, сподіваються на найшвидше розмінування лісів та на те, що вже зовсім скоро зможуть зібрати гриби.
Дивіться сюжет з подробицями:
Loading...