Костянтин Грубич показав свої фотографії з потрощених росією Бучі, Ірпеня та околиць: "Тепер у них немає дому…"

Костянтин Грубич показав свої фотографії з розбомблених росією Бучі, Ірпеня та околиць: знищені будинки, розгромлений танк та інші кадри
Instagram/kostyagrubych

Ведучий відвідав гарячі точки Київщини та сфотографував жахливі злочини росіян.

Поділитися:

Ведучий шоу "Твій день" Костянтин Грубич, разом зі своїми дітьми, донькою-кореспонденткою "Сніданку з 1+1" Владиславою Грубич та сином Ярославом Грубич, у складі волонтерської колони ГастроАрмії України, побували у знищених Бучі, Ірпені та околицях. Вони зробили унікальні кадри жорстоких злочинів росії проти України. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Грубич розповів, як під час війни працює зі своєю донькою на 1+1: "Наша справа реально рятує від трясовини відчаю і сумнівів у твоїй потрібності"

Костянтин Грубич пише, що вони випадково побачили зблизька знищений орками будинок в Ірпінських Липках, де він був до війни в гостях у молодої родини:

Тато і мама виховували двох класних козаків… Тепер у них немає дому… По подвір‘ю розкидані шмаття людського майна і порожні коробки від сухпайків рашківського військторгу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Донька Костянтина Владислава зазначила: в одному з будинків жили рідні їй люди.

Тут ми сиділи за столом, їли піцу, говорили про життя, про те, як ми рідко бачимося, як швидко летить час, як непомітно ростуть діти. Ці чудові люди показували терасу з видом на ліс. І говорили, які ж звірі-комарі влітку туди залітають! На щастя, родина почала бігти ще на початку (повномасштабного вторгнення — ред.), адже після звуків снарядів і літаків перша думка — врятувати дітей. Біль. І розпач. Злість, ненависть. Крик! Мільйони зламаних життів …

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внесок ведучих 1+1 у боротьбу з агресором: Костянтин Грубич, Володимир Рабчун та Тімур Мірошниченко про ефіри, медіаборотьбу та забезпечення тероборони

Нагадаємо, що Костянтин Грубич разом з колоною волонтерів вирушив з гуманітарною допомогою на Київщину (Бородянку, Немішаєве, Бучу). Дивіться сюжет: 

Новини по темі