Костянтин Грубич розповів, як під час війни працює зі своєю донькою на 1+1: "Наша справа реально рятує від трясовини відчаю і сумнівів у твоїй потрібності"

Костянтин Грубич та його донька Владислава далі працюють на 1+1 під час війни: "Наша справа реально рятує від трясовини відчаю і сумнівів у твоїй потрібності"
Instagram/kostyagrubych

Костянтин Грубич та його донька Владислава не покидають інформаційну передову під час російської агресії.

Поділитися:

Ведучий шоу "Твій день" Костянтин Грубич розповів, що він, разом зі своєю донькою Владиславою Грубич, яка є журналісткою "Сніданку з 1+1", з перших днів війни не полишити свою професію. Батько та донька продовжують працювати на 1+1, аби надавати актуальну інформацію глядачам під час війни, яку розпочала росія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внесок ведучих 1+1 у боротьбу з агресором: Костянтин Грубич, Володимир Рабчун та Тімур Мірошниченко про ефіри, медіаборотьбу та забезпечення тероборони

Костянтин Грубич розповів, що робота рятує їх від апатії та поганих думок:

Наша справа реально рятує від трясовини відчаю і сумнівів у твоїй потрібності. Так чи інакше кожен з нас в міру можливостей знімає сюжети, веде ефіри "Сніданку. Онлайн", пише дописи спільно з 1+1… Активностей не бракує. І все заради єдиної мети — якнайшвидшої Перемоги України.

Грубич

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Моя посмішка – це моя особиста зброя. Я зробила свій вибір на користь позитиву», – ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька про життя під час війни

Син Костянтина Ярослав на своїй сторінці в інстаграмі додав:

О 6 ранку ми прокидаємося разом, бо спимо на одній підлозі, і відправляємо на роботу наших Костянтина та Владу Грубич під звуки сирен та вибухів. Телебачення — важлива складова буття. Воно вільне і правдиве!

Грубич ФОТО: Instagram/vladagrubych

Сюжети та коментарі експертів на найактуальніші теми сьогодення, а також включення відомих людей дивіться щодня з 09:00 до 12:00 у "Сніданку.Онлайн": на Ютуб-каналі програми та на телеканалах ТЕТ і 2+2 на ТБ.

Новини по темі