Ведучий Олександр Попов в "Сніданку. Онлайн" розповів про наречену і про те, як повертався до Києва на захист своєї землі

Ведучий "Сніданку. Вихідний" долучився до ефірів проєкту "Сніданок. Онлайн" і розповів свою історію: чим займався після початку війни?

Ведучий Олександр Попов від сьогодні долучився до ефірів проєкту "Сніданок. Онлайн". Він розповів, що робив після того, як почалася війна, та чому вирішив повернутися до Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко: "Я розповідаю про Україну всюди, де просять, який час доби б це не був і скільки б я до того не спала"

Олександр Попов зізнався, що вивіз свою наречену на Західну Україну, у безпечне місце. Ім'я своєї нареченої Олександр не назвав, тож хто його обраниця – поки залишається таємницею. Проте сам ведучий "Сніданку. Вихідний" вирішив повернутися до столиці. Олександр розповів, що їхав до Києві у вагоні, в якому переважно були чоловіки, що поверталися на захист своєї землі. Також, за словами ведучого, до столиці повертаються і деякі дівчата: щоб забрати речі і знову поїхати на Західну Україну, у відносну безпеку.

Олександр Попов захоплюється силою духу та людяністю українців: згадує знайомих, які безкоштовно надають житло переселнцям та повертають гроші, які люди намагаються заплатити. Попри різні повідомлення про спекулянтів, які підвищують ціни, Попов підкреслює:

«Людяність перемагає».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я вірю в нашу перемогу, бо ми вже стали єдиним незламним щитом», – Алла Мазур розповіла про свій внесок у боротьбу з російськими загарбниками

Також ведучий розповів про допомогу у вигляді продуктів, одягу, ліків, яку звідусіль отримують українці:

"Багато гуманітарної допомоги, я сам допомагав вантажити. Машини під’їзджають, заповнені коробками продуктів, з різними консервами тощо", – розказує Олександр.

Нагадаємо, телеведучі 1+1 Валентина Хамайко та Олександр Попов прихистили собак з розплідника під Києвом. Про це вони розповіли в ефірі "Сніданку. Онлайн", програми, яка щодня з 10:00 до 13:00 виходить на офіційній сторінці у YouTube та в ефірі телеканалу ТЕТ. Дивіться повний випуск "Сніданок. Онлайн" за 10 березня:

Більше новин