Ведучий Олександр Попов в "Сніданку. Онлайн" розповів про наречену і про те, як повертався до Києва на захист своєї землі

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ведучий Олександр Попов у "Сніданку. Онлайн" згадав свою наречену і розповів, чому повертався в Київ

Ведучий "Сніданку. Вихідний" долучився до ефірів проєкту "Сніданок. Онлайн" і розповів свою історію: чим займався після початку війни?

Поділитися:

Ведучий Олександр Попов від сьогодні долучився до ефірів проєкту "Сніданок. Онлайн". Він розповів, що робив після того, як почалася війна, та чому вирішив повернутися до Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко: "Я розповідаю про Україну всюди, де просять, який час доби б це не був і скільки б я до того не спала"

Олександр Попов зізнався, що вивіз свою наречену на Західну Україну, у безпечне місце. Ім'я своєї нареченої Олександр не назвав, тож хто його обраниця – поки залишається таємницею. Проте сам ведучий "Сніданку. Вихідний" вирішив повернутися до столиці. Олександр розповів, що їхав до Києві у вагоні, в якому переважно були чоловіки, що поверталися на захист своєї землі. Також, за словами ведучого, до столиці повертаються і деякі дівчата: щоб забрати речі і знову поїхати на Західну Україну, у відносну безпеку.

Олександр Попов захоплюється силою духу та людяністю українців: згадує знайомих, які безкоштовно надають житло переселнцям та повертають гроші, які люди намагаються заплатити. Попри різні повідомлення про спекулянтів, які підвищують ціни, Попов підкреслює:

«Людяність перемагає».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я вірю в нашу перемогу, бо ми вже стали єдиним незламним щитом», – Алла Мазур розповіла про свій внесок у боротьбу з російськими загарбниками

Також ведучий розповів про допомогу у вигляді продуктів, одягу, ліків, яку звідусіль отримують українці:

"Багато гуманітарної допомоги, я сам допомагав вантажити. Машини під’їзджають, заповнені коробками продуктів, з різними консервами тощо", – розказує Олександр.

Нагадаємо, телеведучі 1+1 Валентина Хамайко та Олександр Попов прихистили собак з розплідника під Києвом. Про це вони розповіли в ефірі "Сніданку. Онлайн", програми, яка щодня з 10:00 до 13:00 виходить на офіційній сторінці у YouTube та в ефірі телеканалу ТЕТ. Дивіться повний випуск "Сніданок. Онлайн" за 10 березня:

Новини по темі